Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, în cea mai emoționantă ipostază! Iată cine i-a topit inima celebrului actor cu frumusețea și gingășia ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 oct 2022, 00:26
Caner Cindoruk Foto(7)

Caner Cindoruk, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Caner Cindoruk

Îndrăgitul Caner Cindoruk, apariție de senzație alături de cea mai tânără dintre colegele sale de platou din serialul Infidelul!

Îndrăgitul actor Caner Cindoruk a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile sale magistral interpretate în producțîi de succes de-a lungul celor două decenii de carieră. Carismaticul Caner și-a construit carieră pas cu pas, cu multă muncă, perseverență și ambiție, reușind să devină unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în țară lui natală. Dincolo de profesie, Caner Cindoruk nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal și încă mai visează la o familie unită și fericită.

Acesta adoră copiii și își dorește enorm să devină tătic într-o bună zi. 

Caner Cidoruk, protagonistul serialului Infidelul, în cea mai emoționantă ipostază

Caner Cindoruk are în prezent 42 de ani și are de gând să continue să îi surprindă pe fanii săi cu noi roluri remarcabile în viitorul apropiat. Îndrăgitul actor și-a descoperit pasiunea pentru teatru încă din timpul liceului, iar la vârstă majoratului a decis să urmeze Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Cucurova.

Citeste si: Asya o pune la punct pe Derin! Aflați ce decizie radicală este pe cale să ia Asya în privința rivalei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

În anul 1997 acesta a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Adana, iar în anul 2007, Caner Cindoruk a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, Kara Güneș, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Însă prima lui mare reușită a fost rolul jucat în filmul artistic, Gec Gelen Bahar, în anul 2008, care i-a adus notorietate. 

Dincolo de viața profesională care a fost mereu încununată de mari succese de-a lungul celor douăzeci de ani de activitate, Caner Cindoruk nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece nu și-a întâlnit încă jumătatea ideală alături de care să formeze familia mult visată și să devină tătic. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși în majoritatea rolurilor jucate până în prezent, Caner Cindoruk a fost mereu un bărbat caracterizat prin maturitate, seriozitate și rigurozitate, acesta a dovedit de repetate rânduri și faptul că este și un om extrem de sensibil și tandru, atunci când se află în

preajma copiilor pe care îi adoră.

Așa s-a întâmplat și în cel mai recent proiect al lui, în serialul Infidelul, în care a jucat rolul unui arhitect aparent rigid și cu moravuri îndoielnice, însă în același timp și un tătic grijuliu și iubitor cu cei doi copiii ai săi din serial. Pe parcursul filmărilor, Caner Cindoruk a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini înduioșătoare și emoționante în care apare alături de micuța Zeynep, fetiță lui în cadrul producției, care l-a cucerit cu gingășia și puritatea ei. 

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Caner Cindoruk pe vremea când avea doar douăzeci de ani!