Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 21, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan, măcinat de gelozie. Ce îi va cere frumoasei Asya

Autor: Bianca Hriscu

Volkan, îngrijorat că Asya ar putea să își refacă viața 

Sursa: Captură KANAL D

Epsodul 21 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, de la ora 20:00. Dacă vrei să îl urmărești online, subtitrat în limba română, atunci accesează kanald.ro.

În episodul 21 al serialului turcesc „Infidelul” se vor agita din nou spiritele, iar tensiunea va pluti în aer. Volkan este măcinat de gelozie și de îndoieli, acesta gândindu-se din ce în ce mai mult la fosta soție, Asya.

Ce se va întâmpla în episodul 21 al serialului turcesc „Infidelul”?

Dacă Asya a depășit ceea ce s-a întâmplat în trecut între ea și Volkan și încearcă să își continue viața, fostul ei soț încă nu este dispus să renunțe la ea, chiar dacă el a fost cel care a înșelat-o.

Vor apărea din nou tensiuni după ce Asya va decide să meargă la petrecerea dată în cinstea deschiderii magazinului lui Derin însoțită de Sinan și Turgay, cei care i-au devenit prieteni în ultima perioadă. 

Să o vadă în preajma celor doi bărbați nu îi va pica deloc bine lui Volkan. Acesta încă are sentimente puternice pentru Asya și simte că o poate pierde definitiv dacă aceasta își va îndrepta atenția către Sinan.

Volkan nu se va putea abține și își va vizita din nou fosta soție pentru a se asigura că aceasta este în continuare singură, însă Asya îl va pune la respect și îi va demonstra că nu mai ocupă un loc important în viața ei.

Derin va încerca să o facă pe Asya să se simtă prost din cauza apropierii dintre ea și Sinan, însă femeia va reuși să o pună la punct.

În plus, îi va da de înțeles că fostul ei soț nu s-a schimbat absolut deloc și va fi pe punctul de a-i trimite filmulețul în care Volkan a încercat să o sărute.

Dacă va decide Asya să îi trimită filmarea fostei sale rivale, dar și cum va reacționa Volkan în continuare poți vedea urmărind episodul 21 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Caner Cindoruk pe vremea când avea doar douăzeci de ani!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Pentru a-l vedea pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, cei interesați trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.  

„Infidelul” este o poveste despre trădarea în cuplu și despre felul în care lucrurile se pot întoarce rapid împotriva celui care a fost infidel. Serialul este difuzat la Kanal D în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de mama sa! „Cel mai frumos suflet din lume” Iată cum arată cea mai importantă persoană din viața celebrei actrițe Melis Sezen!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.