Despre Cristian Boureanu s-a scris multă vreme că este un împătimit al alcoolului, iar actele sale de furie au fost puse pe seama acestui viciu. Ce spune fostul politician despre episodul în care l-a trântit la pământ pe un chelner și l-a luat la bătaie

Autor: Madalina Maftei

Despre Cristian Boureanu s-a scris multă vreme că este un împătimit al alcoolului

Sursa: Captură KANAL D

Cristian Boureanu este un personaj controversat, numele lui a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor. Invitat în această săptămână ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul politician va răspunde la cele mai râvnite întrebări din spațiul public.

În cadrul emisiunii de interviuri, Cristian Boureanu are ocazia de a-și restabili imaginea în spațiul public. Fostul politician, prin intermediul celor 40 de întrebări, are posibilitatea de a lămuri episoadele controversate în care a fost implicat de-a lungul timpului, fie în viața personală, fie în cea profesională.

 Cristian Boureanu, despre belele în care a intrat din cauza consumului de alcool

Cristian Boureanu a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor. Acesta a fost implicat într-un incident cu un chelner.

La acea vreme s-a scris că ieșirea nervoasă a fostului politician s-a datorat consumului excesiv de alcool. Boureanu a explicat întregul episod, după ce a fost întrebat de Denise Rifai în ce belele l-a băgat alcoolul.

Citeste si: Cum a făcut Cristian Boureanu primii bani! „Făceam pe lună mai mulți bani decât făceau tata cu mama împreună„

”Nu foarte multe.

Incidentul cu chelnerul este total greșit, n-am primit niciun pumn, pentru că m-am împins în masă și m-am ferit, băusem trei degete de vin și am martori persoane publice, care au și intervenit. Chelnerul era băut sau drogat, noi eram cu copii la masă, abia venisem, eram pe litoralul românesc, la un restaurant de lux, unde nu am mai călcat acolo și nici la restaurantele patronului, pentru că a refuzat să dea camerele în seara aia, așa cum se întâmplă destul de des.
Am mai avut un incident undeva exact pe aceeași temă. Chelnerul era fost boxeur și fusesem de două ori la patronul pe care îl cunoșteam spunându-i ”te rog scoate-l, pentru că nu doar cu noi are probleme”, mai era o masă cu copii, ”este ori drogat ori beat”. Am sărit pe el și l-am pus la pământ, dar n-am apucat să dau în el pentru că o persoană publică m-a oprit și m-a luat de acolo”,
a spus Cristian Boureanu, despre incidentul cu chelnerul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, episodul cu chelnerul nu a fost singurul incident în care Cristian Boureanu a fost implicat, acesta a fost arestat și pentru că ar fi fost prins băut la volan, însă, acesta se afla pe scaunul din dreapta al mașinii când a fost arestat de

oamenii legii, susține el.

 ”Toată lumea spune că eram băut la volan și alcoolul m-a băgat în belele. Nu, am fost arestat de pe scaunul din dreapta și o să povestim. În ceea ce privește managementul furiei, am făcut 10 ore, în aceeași perioadă în care făceam muncă în folosul comunității, când am primit asta cu suspendare, condamnarea”, a mai spus Boureanu, despre actele sale de furie.

Fostul parlamentar a dezvăluit că a făcut antrenamente pentru a-și ține sub control furia și spune că este pe drumul cel bun.

Citeste si: Ce vârstă are Cristian Boureanu. Fostul politician este foarte atent la imaginea pe care o afișează în public

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.