Incredibil unde și-a dus Iancu Sterp iubita! Puțină lume ar accepta așa ceva! A fotografiat-o pe Denisa și a postat-o pe internet

Autor: Madalina Maftei

Incredibil unde și-a dus Iancu Sterp iubita

Sursa: Instagram Iancu Sterp

Iancu Sterp încearcă să-și obișnuiască iubita și cu munca de jos. După ce a dus-o la scos de cartofi, fratele lui Culiță Sterp și-a răsfățat iubita în cel mai romantic mod.

Iancu Sterp și Denisa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Mezinul familiei Sterp nu-și mai ascunde iubita de ochii lumii și se afișează tot mai des cu ea. Se pare că tânărul vrea să-și obișnuiască iubita și cu munca de jos, dar, în același timp, știe să o și răsfețe. 

Iancu Sterp știe cum să-și răsfețe iubita. Iată cum au fost surprinși cei doi

Iancu Sterp pare mai îndrăgostit ca niciodată și face orice pentru a petrece cât mai mult timp în prezența iubitei sale, chiar dacă asta înseamnă să o ducă și la munca de jos.

Recent, fratele lui Culiță Sterp și-a dus iubita la scos de cartofi, însă, știe și cum să se revanșeze fața de ea. Cei doi au mers la o nuntă, unde s-au distrat pe cinste.

Iancu a postat, pe Instagram, și o fotografie cu iubita sa de la fericitul eveniment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Geta Sterp, de la nuntă, direct la oi! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă chiar de fratele ei, Iancu: "Nu știu cum de a lăsat-o Sebi"| Video

În ciuda tuturor celor care nu au crezut în relația lor, se pare că Iancu și Denisa se înțeleg foarte bine, iar relația lor evoluează pe zi ce trece. Tânăra a fost primită cu brațele deschise în sânul familiei Sterp, iar mama Geta este în culmea fericirii că, în sfârșit, fiul ei și-a găsit marea iubire.

În urmă cu o săptămână, Iancu a dat vestea că s-a mutat alături de iubita sa, semn că relația lor este cât se poate de serioasă și se gândesc la un viitor împreună.

"Denisa mai are un an de facultate, la Timișoara. Noi ne-am mutat împreună după cum se vede. Bine, când pot și eu. Mai merg și acasă, mai am treabă acasă, dar mai stau și eu cu ea cât pot",  a dezvăluit Iancu Sterp.

Citeste si: Ipostaza inedita în care s-a fotografiat Iancu Sterp după nunta Getuței. Puțină lume a avut ocazia să îl vadă cum e cu adevărat

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.