Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 37, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer trece la amenințări. Nu își dorește să îl vadă pe Kemal în preajma lui Nefise

Autor: Bianca Hriscu

Muzaffer, față în față cu Kemal

Sursa: Captură KANAL D

Luni, 10 octombrie 2022, la Kanal D începe de la ora 20:00 episodul 37 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Primul episod din această săptămână al serialului „Aripi frânte” aduce noi schimbări în viețile personajelor principale. Află ce decizii va lua Muzaffer, dar și ce planuri de viitor au Onur și Zeynep.

Ce se va întâmplă astăzi în episodul 37 al producției turcești „Aripi frânte”?

În episodul 37 al serialului turcesc „Aripi frânte”, Muzaffer este gata să lupte până la capăt pentru ceea ce este al lui.

Convins că nu trebuie să o piardă pe Nefise, bărbatul face eforturi pentru ca relația lor să meargă din nou ce pe roate. Astfel, Muzaffer îl va pune la punct pe Kemal, cerându-i să nu se mai apropie de actuala lui soție. 

„Dacă te mai văd o dată în preajma soției mele, nu voi mai fi atât de politicos”, îi va spune Muzaffer lui Kemal, cuprins de gelozie.

În încercarea de a rezolva toate problemele care au existat până acum în familia lor, Muzaffer va dori să facă pace și cu Emre, fiul lui Nefise. Îi va propune acestuia să lase de-o parte trecutul și să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Rămâne de văzut dacă Emre va putea să treacă peste nedreptățile din trecut și să îl privească pe Muzaffer cu alți ochi.

Onur și Zeynep au așteptat să îi dea lovitura de grație lui Kartal. Convinși că în spatele acestuia se află, de fapt, Ahmet, cei doi tineri vor merge să îl anunțe, cu zâmbetul pe buze, că urmează să se căsătorească. Evident, vestea nu va fi deloc pe placul lui. Cum va reacționa Kartal și dacă va încerca să facă ceva pentru a împiedica nunta poți vedea în episodul 37 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

În fiecare săptămână, serialul turcesc „Aripi frânte” este difuzat de luni până joi, de la ora 20:00.

Povestea fascinantă a lui Nefise, o mamă rămasă singură și care trebuie să facă eforturi pentru a-și îngriji copiii, i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D.

Serialul poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română. Pentru a vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă serialul care face parte din programul TV al postului Kanal D, cei interesați trebuie doar să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.