Mama Geta a dezvăluit totul! Cine este, de fapt, tatăl copiilor ei: „Încă îl mai aștept, dar are pasiunea femeilor”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 iul 2023, 03:35

Mama Geta a dezvăluit totul! Cine este, de fapt, tatăl copiilor ei: „Încă îl mai aștept, dar are pasiunea femeilor”

Sursa: Captură YouTube Culiță Sterp/Geta Sterp - colaj Kanal D

Toată lumea o cunoaște pe mama Geta, dar nu multă lume cunoaște atât de multe detalii legate de tatăl Sterp. Iată cine este, de fapt, fostul soț al mamei Geta”

Mama Geta a ajuns să fie foarte iubită de urmăritorii copiilor ei deoarece a dovedit că este o adevărată mamă de foarte multe ori. Chiar dacă viața a pus-o la încercare de multe ori, Geta Sterp și-a păstrat simțul umorului și puterea.

Cine este, de fapt, soțul mamei Geta

Citeste si: Iubita lui Culita Sterp a vorbit deschis despre boala de care suferă: "Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri"

Mama Geta și-a deschis sufletul și a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre cum și-a crescut singură cei patru copii, după ce fostul ei soț a plecat și a lăsat-o singură. Chiar dacă viața de mamă singură a fost grea, iată că toți copiii Sterp au ieșit niște adulți minunați. 

Se pare că tatăl Sterp are deja pe altcineva în viața lui, dar mama Geta a menționat că nu are motiv să se supere și că n-ar fi fost deranjată dacă ar fi venit însoțit la botezul băiatului lui Culiță Sterp.

Tot ce și-a dorit este ca fostul ei soț să fi fost mai implicat în creșterea copiilor și în viața lor de familie. 

Citeste si: La scurt timp după nuntă, soțul Getuței Sterp s-a impus. Sora fraților Sterp a povestit totul, printre lacrimi. Ce i-a interzis Sebi să facă de acum înainte:”Trebuie să alegi calea mai ușoară”

„Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el.

N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă. Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc. El e mai supărăcios, ce să-i faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi...”, a declarat mama Sterp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!”, a mai mărturisit mama Geta.

Tatăl fraților Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată

Pe vremea când mama Geta era însărcinată cu Getuța în două luni, tatăl Sterp a fost închis la Poarta Albă, la Constanța, astfel că a trebuit să se ocupe singură de copii.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța.

Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță... Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an și jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine”, a spus mama Geta.

Citeste si: Cum arată vila de sute de mii de euro în care se va muta Culiță Sterp alături de logodnica și de fiul lor: "Construim un viitor"

Chiar dacă mai toată viața a trăit cu soțul neimplicat, mama Geta crede, în adâncul ei, că tatăl Sterp o iubește și că se va întoarce în familie, acolo unde îi este locul.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a declarat mama Geta.