Cum a reacționat Alex Bobicioiu când a văzut că Neveu vrea să-l despartă de Simina Loica: „Ne vedem în cușcă!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 iul 2023, 06:05

Cum a reacționat Alex Bobicioiu când a văzut că Neveu vrea să-l despartă de Simina Loica: „Ne vedem în cușcă!”

Sursa: Instagram Alexandru Bobicioiu

În curând, Alex Bobicioiu, iubitul Siminei Loica, și Ovidiu Neveu se vor confrunta în cușcă! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a reacționat imediat, după ce a aflat că Neveu vrea să-i despartă.

După ce l-a învins pe Alex Zănoagă în cușcă, Alex Bobicioiu se pregătește de o nouă luptă cu un nou adversar. Se pare că fostul concurent de la „Puterea Dragostei” vrea să-l pedepsească pe Ovidiu Neveu pentru că încearcă să-l despartă de Simina Loica.

Reacția lui Alex Bobicioiu, după ce a aflat că Neveu vrea să-l despartă de Simina Loica

Alex Bobicioiu a cerut să intre în ringul de luptă cu Ovidiu Neveu, după ce acesta a sărit calul și a încercat să intre, de mai multe ori, în conversație cu Simina Loica, pentru a-și forma o relație cu aceasta.

Imediat după ce Ovidiu Neveu a întrebat, pe Instagram, când se va despărți de Simina Loica, Alex Bobicioiu a dat un răspuns cât se poate de clar.

Citeste si: E oficial! Ovidiu Neveu și Alexandru Bobicioiu se vor lupta în ring. Fostul adversar al lui Iancu și-a declarat dragostea pentru Simina Loica

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Bobicioiu l-a provocat pe Ovidiu Neveu la o luptă în cușcă, după ce a văzut întrebarea pusă de acesta pe Instagram.

„Bună dimineața, Neveu! Acum e 10 fără un sfert, mă gândeam poate pot să mai stau și eu până diseară, până la 11-12. Se poate sau vrei mai devreme să mă despart de ea. Hai, te pupăm, ne vedem în cușcă!”, a transmis Alex Bobicioiu.

Ovidiu Neveu i-a declarat Siminei Loica iubirea pe care i-o poartă

La rândul ei, Simina Loica a vorbit, invitată într-o emisiune moderată de Cornelia Ionescu, despre faptul că Ovidiu Neveu și-a declarat sentimentele față de ea. a vorbit despre sentimentele pe care  Ovidiu Neveu  le-ar avea pentru ea. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a declarat că Neveu i-a scris de mai multe ori, lucru care nu i-a plăcut prea mult iubitului ei, Alex Bobicioiu. 

Citeste si: Exclusiv! Gestul care a deranjat-o teribil pe Simina Loica la Zănoagă înainte de meciul cu Bobicioiu: "Nu vreau să fie implicat copilul în asemenea jigniri și bătăi"

„Mi-a spus că mă iubește, dar pe mine nu mă interesează. Mai mult pe Bobi îl deranjează faptul că nu mă lasă în pace”, a mărturisit Simina Loica.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.