Momente dramatice în Casa iubirii! Diana varsă lacrimi amare și susține că s-a îndrăgostit de Emanuel! „M-am simțit prost” Aflați cum va reacționa Andreea și ce se va întâmpla, miercuri, 12 octombrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 oct 2022, 19:40
video Foto(5)

Triunghiul amoros dintre Andreea Emanuel și Diana este iarăși în prim plan! Aflați ce se va întâmpla cu cei trei concurenți din Casa iubirii, miercuri, 12 octombrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

După ce în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, Bogdan a fost cel eliminat, în urmă nominalizărilor făcute de către colegii săi, în prima ediție a acestei săptămâni, un nou concurent le-a surprins pe fete cu apariția lui. Cristian a mărturisit că le place pe Diana, Bianca și Nicoleta, în ciuda faptului că acestea fie au cuplu sau sunt pe cale să își formeze o relație.

Tânărul a recunoscut că va încerca să le cunoască pe toate fetele și abia apoi se va decide către cine se va orienta. 

Momente dramatice în Casa iubirii! Diana varsă lacrimi amare și susține că s-a îndrăgostit de Emanuel

În ediția de marți, Andreea Mantea i-a anunțat pe Raluca și pe Marian că vor avea o întâlnire în afară casei, ce va constă într-o lecție inedită de dans.

Însă  Raluca a refuzat să participe la acel date și în cele din urmă, Andreea Mantea a anulat întâlnirea și mai mult decât atât le-a transmis tuturor concurenților faptul că o lungă perioada nu vor mai beneficia de astfel de întâlniri romantice sau activități în afară platoului pentru că nu le merită. 

„Marian s-a anulat date-ul! O perioada lungă nu va mai merge nimeni la niciun date! Fie romantic, fie activitate! Așa, pentru că nu le merități!”, a

spus Andreea Mantea. 

Miercuri, în Casa iubirii va reveni în prim plan triunghiul amoros format din Andreea, Emanuel și Diana. Cele două tinere îl vor chema din nou pe Emanuel în camera roșie, pentru a-i reproșa comportamentul adoptat de el în ultima vreme ce le-a rănit pe amândouă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Legate la ochi, fetele au avut ocazia să-și facă o primă impresie despre Cristian, noul concurent din ”Casa Iubirii”, punându-i diferite întrebări. Kinga a țintit acolo unde nimeni nu se aștepta ”Financiar stai bine?” 

Cea care pare extrem de supărată și dezamăgită de Emanuel este de această dată, Diana, care îi spune aprig tânărului să tacă și îi reproșează faptul că a făcut-o să se simtă prost.

Diana a mărturisit cu lacrimi amare că a determinat-o cu atitudinea lui să se îndrăgostească de el și să își facă iluzii, în timp ce el încă se mai gândește la Andreea.

În cele din urmă, tânăra va părăsi camera roșie plângând, lăsându-i cale liberă Andreei, însă Emanuel pare extrem de dezamăgit. Pe de altă parte, Andreea va încerca să nu se amestece în conversația celor doi și îi va lasă să își clarifice neînțelegerile.

Rămâne de văzut pe care dintre cele două tinere frumoase va alege Emanuel!

Citeste si: Exclusiv! Bogdan, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Fostul concurent, acuze la adresa foștilor colegi și îl avertizează pe Alin în legătură cu Bianca