Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum arată frumoasa actriță în cea de-a șasea lună de sarcină! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2022, 09:08
video Foto(6)

Celebra actrița Fahriye Evcen urmează să devină mămică pentru a două oară și trăiește cele mai frumoase și emoționante momente din viața ei. 

Celebrii Burak Özçivit și Fahriye Evcen trăiesc cea mai frumoasă și emoționantă perioada a vieții lor de cuplu de până acum, deoarece așteaptă cu nerăbdare trecerea celor trei luni care mai sunt de parcurs până la venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel în familia lor. Cei doi actori formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri din showbiz-ul turcesc și se află mereu în atenția presei.

De curând, frumoasa viitoare mămică, Fahriye Evcen a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite în care s-a afișat cu burtică de graviduta, spre marea încântare a fanilor ei. 

Citeste si: De ce s-a măritat Carmen de la Sălciua pe repede înainte și unde a plecat împreună cu soțul ei imediat după nuntă

Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, prima apariție cu burtica de gravidă

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut în urmă cu aproximativ nouă ani, pe platourile de filmare ale serialului Calikusu, în care au jucat împreună rolurile principale a doi îndrăgostiți. După doar câteva luni de filmări, cei doi protagoniști s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să formeze un cuplu și dincolo de scenariul pe care îl jucau. 

Citeste si: Burak Ozcivit și-a făcut apariția fără soția lui la nunta colegilor săi de breaslă, Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay! Iată cum a explicat celebrul actor lipsa superbei Fahriye Evcen!

În anul 2007, Burak și Fahriye au hotărât să își unească destinele și să își construiască împreună o familie frumoasă. Nuntă a avut loc într-o locație de poveste, pe malul Bosforului, unde au avut alături multe rude, prieteni și colegi de breaslă. În anul 2009 aceștia au devenit părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele Karan. Încă de atunci cei doi actori au mărturisit că își mai doresc și alți copiii deoarece visau la o familie mare și unită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această vară, presă din Turcia a anunțat că Burak Ozcivit și Fahriye Evcen vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți.

Deși inițial și-au dorit să fie foarte discreți cu privire la acest subiect, în cele din urmă cei doi actori au confirmat minunată veste și la scurt timp, s-a vehiculat și faptul că soții Ozcivit vor mai avea un băiețel. 

De curând, Fahriye Evcen a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care apare cu burtica de graviduță la vedere. Frumoasa actriță nu s-a sfiit să îmbrace haine mulate pentru a scoate în evidență burtică, deoarece în cea de-a șasea luna de sarcină celebra actriță arată uluitor de bine și nu a

luat încă multe kilograme în plus. 

Citeste si: Momente de fericire supremă în familia celebrului Burak Özçivit! Îndrăgitul actor și soția sa, Fahriye Evcen au aflat sexul bebelușului lor! Cei doi actori sunt în culmea fericirii!