In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Momente de groaza pentru Zeynep

Autor: Madalina Maftei
video Foto(7)

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

In vreme ce Muzaffer traieste zi de zi cu speranta ca fiul pierdut s-ar putea reintoarce, Nefise si Onur sunt preocupati de starea de sanatate a barbatului.

Cu toate acestea, Nefise, care stie cine este fiul “pierdut” al lui Muzaffer, nu gaseste curajul de a-i marturisi acestuia adevarul.

Emre îi spune mamei sale că Kemal l-a ajutat cu o cameră la hotelul lui, moment în care Nefise și-a ieșit teribil din minți și a dat cu palma în masă.

”Nu, Emre! Nu-ți permit! Nu vei sta la hotelul lui Kemal!”

Tugba si Zerrin incearca sa-i dezvaluie secretul ascuns al sotiei lui Muzaffer, fapt care ar distruge viata femeii, insa Azime prinde de veste si lucrurile iau o intorsatura dramatica.

Zeynep si Onur inca sunt terorizati, din umbra, de Ahmet, devenit intre timp Kartal. Zeynep este ingrozita de faptul ca fostul ei prieten este in viata.

Tânăra trece prin momente extrem de grele, iar acuzații grave i se aduc.

”Dar sunt nevinovată! Nu este vina mea! V-am spus. Cum e posibil?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Muzaffer nu poate face față suferinței pe care copilul pierdut a lăsat-o în urmă. Durerea îl sfâșie pe zi ce trece mai tare.

Citeste si: Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum arată frumoasa actriță în cea de-a șasea lună de sarcină! 

”Îmi este foarte dor de tine.

Întoarce-te la casa ta.”

Nefise este îngrijorată de stare soțului ei, iar atunci când îi spune că și-a văzut fiul, aceasta rămâne înlemnită, mai ales că îi spune că a văzut o poză cu Emre. Este bine cunoscut faptul că Muzaffer vrea să facă pace cu Emre, însă acesta nu vrea să audă sub nicio formă de el. De asemenea, Emre nu vrea ca mama lui să se împace cu fostul soț, astfel a luat decizia de a pleca de acasă.

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, în doliu! Unul dintre oamenii importanți care i-au marcat cariera a decedat! „M-ai învăluit cu inima ta imensă” Iată ce mesaj emoționant a transmis actrița Deniz Bolisik

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.