Carmen de la Sălciua a plecat în Republica Dominicană. Ce resort de lux au ales artista și Marian Corcheș pentru luna de miere

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 iul 2023, 02:25

Carmen de la Sălciua a plecat în Republica Dominicană

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Imediat după nuntă, Carmen de la Sălciua și proaspătul ei soț, Marian Corcheș, au plecat în luna de miere. Iată pentru ce destinație au optat proaspeții însurăței.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele în urmă cu câteva zile, într-o ceremonie restrânsă la care au luat parte doar persoanele apropiate cuplului. A doua zi după nuntă, proaspeții însurăței au plecat în luna de miere.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere în Republica Dominicană

Carmen de la Sălciua și-a anunțat, în urmă cu o zi, fanii că pleacă într-o destinație exotică alături de proaspătul ei soț, fără să ofere prea multe detalii despre locul în care vor petrece luna de miere.

Citeste si: Ce rochie de mireasă fabuloasă a ales să poarte Carmen de la Sălciua la nunta sa cu Marian Corcheș! Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos

”Nu pot decât să vă mulțumesc, prieteni dragi, pentru comentariile minunate pe care le primi în continuare pe rețelele de socializare. Vă mulțumim, atât eu, cât și Marian și sperăm să vi se întoarcă înzecit gândurile voastre pozitive care au venit către noi. Noi

suntem în aeroportul de la Cluj-Napoca și urmează să plecăm într-o destinație exotică”, 
a spus Carmen de la Sălciua pe story.

În urmă cu câteva momente, artista a postat o fotografie din locația exclusivistă în care vor petrece următoarele zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Punta Cana este unul dintre cele mai căutate destinații de vacanță ale momentului. Vedetele autohtone optează să-și petreacă vacanțele într-o astfel de locație. Drept urmare, Carmen de la Sălciua a decis să-și petreacă luna de miere într-un loc exotic.

Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii, după ce s-au căsătorit recent. Cei doi soți au organizat întregul eveniment în mare secret, departe de ochii curioșilor.

Se pare că vedeta vrea să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, iar primul pas a fost organizarea nunții în mare secret.

Citeste si: Ce rochie de mireasă fabuloasă a ales să poarte Carmen de la Sălciua la nunta sa cu Marian Corcheș! Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”,  a anunțat Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.