Ce se întâmplă la magazinul mamei Geta după nunta Getuței Sterp: "Mi-au spus cu lacrimi în ochi că au plâns!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 iul 2023, 03:20

Mama Geta s-a dus la magazinul de branza

Sursa: Instagram

Mama fratilor Sterp si-a reluat toate activitatile dupa nunta fiicei celei mici, Getuta si mai mult, ii simte tare lipsa.

Mama Geta este destul de supărată de când fiica ei cea mica nu se mai afla la casa părinteasca pentru că ea era mana cea dreapta în casa și tot ea era cea care avea grija că totul să meargă struna la stana și în țoață gospodăria. De dimineața până seara, Getuta robotea alaturi de mama ei, mai făceau împreună un vlog, se mai amuzau și așa trecea timpul. Așa, singura cuc în toată gospodăria, mama Geta a plecat să mai socializeze la magazinul de brânză pe care familia îl are în piață.

Nu mare i-a fost mirarea când a povestit ce a pățit în momentul când a deschis buticul clienților.

Citeste si: Getuța Sterp, scoasă din minți după ce a publicat cea mai frumoasa poza cu ea și soțul ei de la nunta. Ce i-a răspuns unui internaut extrem de nervoasa

Mama Geta s-a intors la magazin. Ce i-au spus oamenii dupa nunta Getutei

"Buna dimineața, eu sunt la piață, din nou și voiam să vă spun că o grămadă de doamne, de oameni vin să mă felicite cum o fost nunta și pe Getuta în special, să o felicite, să spună că nu a mai văzut o mireasa așa frumoasa demult. Deci, cu lacrimi în ochi, ele îmi spun că ele or plâns atunci când vornicul a zis să își ia rămas bun de la mama, de la frați și sunt atâta de entuziasmate și acum la o săptămână după nunta."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

@mama.geta

 

♬ sunet original- MAMA GETA

Mama Geta abia asteapta sa devina din nou bunica

Citeste si: Unde a plecat Iancu Sterp la primele ore ale dimineții? Mesajul bizar trimis de fiul mamei Geta de pe scara avionului: "Ne vedem la anul!"

Mama Geta a declarat in urma cu cateva zile pentru wowbiz faptul ca Getuta vine mereu la ea pentru ca le desparte o distanta de doar 10 kilometri si atunci, tanara vine impreuna

cu sotul ei mereu, dar stie ca acest lucru nu se va mai intampla atunci cand va avea copii: "Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută.
Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi." 

 

Taguri: