Nefise din serialul Aripi frânte, transformare spectaculoasă de look! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik într-un salon de înfrumusețare exclusivist!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2022, 18:11
Deniz Bolisik Foto(4)

Deniz Bolisik, alaturi de colegul ei, Fatih Al

Sursa: Instagram Deniz Bolışık

Deniz Bolisik a recurs la schimbare uluitoare de look! Iată cum arată acum renumita actriță! Fanii săi au fost încântați!

Celebra Deniz Bolışık a fascinat publicul cu rolurile magistral jucate în cei aproape douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, în multe seriale și filme artistice de excepție. În prezent are 40 de ani, însă superba Deniz continuă să își surprindă fanii cu apariții de senzație în noi proiecte importante pentru cariera ei. De curând, renumita actrița și-a uluit urmăritorii din mediul online cu o schimbare radicală a înfățișării. 

Nefise din serialul Aripi frânte, transformare spectaculoasă de look

Încântătoarea actrița Deniz Bolisik a devenit cunoscută publicului din România de curând, în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului Nefise, o mama greu încercată de soarta care a luptat neîncetat pentru copiii săi. 

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, în doliu! Unul dintre oamenii importanți care i-au marcat cariera a decedat! „M-ai învăluit cu inima ta imensă” Iată ce mesaj emoționant a transmis actrița Deniz Bolisik

Născută în Ankara, în 1982, Deniz Bolisik a urmat Facultatea de Economie în cadrul Universității Eylul pentru a le face pe plac părinților săi, însă după absolvire această a realizat că nu va putea profesa în domeniul economic și atunci s-a reorientat către actorie, marea ei pasiune. Astfel, Deniz a urmat și cursurile Facultății de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, devenind o actrița cu drepturi depline. Iar la scurtă vreme a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde a fost rapid remarcată de marile case de producție care au asaltat-o cu propuneri de a jucat seriale

de televiziune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2006 Deniz a jucat primul rol într-un serial, intitulat Kırık Kanatlar, care i-a deschis drumul către carieră de succes de astăzi.

Tânăra ambițioasă de atunci a muncit mult și a construit pas cu pas o carieră frumoasă și reușită în domeniul actoriei așa cum visase încă din adolescență și a jucat în multe producții de excepție. 

Deniz Bolisik este astăzi una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia nu numai pentru talentul ei desăvârșit ci și pentru frumusețea ei naturală. Această se numără și printre puținele actrițe care nu au recurs la intervenții estetice ci a preferat să își păstreze naturalețea și trăsăturile fizice superbe.

De curând, Deniz a fost surprinsă la un salon de înfrumusețare unde a decis să facă o schimbare spectaculoasă de look. Frumoasă actrița este acum brunetă așa cum a mai fost cu câțiva ani în urmă, renunțând complet la șuvițele șatene din ultima vreme. 

Citeste si: Cine este și cum arată mama actriței Deniz Bolisik, Nefise din serialul Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță de la cea care i-a dat viață!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.