Marian face primul pas spre Raluca, însă totul va lua o întorsătură neașteptată în Casa iubirii! Ionuț va lansa acuzații dure! „A ales-o pe Kinga să petreacă o noapte cu ea la hotel” Aflați ce reacții se vor stârni, vineri, de la 10:00 și 16:30

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 iul 2023, 04:50

Marian încearcă să se apropie de Raluca, însă vor ieși la iveală detalii șocante despre el și Kinga! Aflați ce se va întâmpla vineri în Casa iubirii.

După câteva zile în care s-au iscat multe certuri și conflicte în Casa iubirii, săptămâna pare să se încheie în aceeași atmosfera tensionată. Dacă în ediția de astăzi, în centrul atenției au fost Kinga și Radu, care au ajuns din nou să își spună adio și au lansat replici acide, în ediția de vineri Marian va pregăti un moment romantic Ralucăi, însă gestul lui va fi umbrit rapid de reacția aprigă a lui Ionuț, care va lansa acuzații neașteptate la adresa lui Marian, afirmând că nu există sentimente sincere între el și Raluca. 

Marian face primul pas spre Raluca, însă totul va lua o întorsătură neașteptată în Casa iubirii! Ionuț va lansa acuzații dure

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, Marian va face primul pas către Raluca și îi va oferi un superb buchet de flori și un sărut, arătându-i că își dorește o relație cu ea. Tânăra va primi cu încântare și emoții  buchetul din partea lui Marian, însă atmosfera romantică va lua o întorsătură neașteptată. 

Cel care va interveni radical și va spulberă orice urmă de romantism va fi Ionuț, care va afirmă faptul că Marian nu este deloc sincer cu Raluca deoarece de curând i-a propus Kingai să își petreacă o noapte la hotel împreună. Totodată Ionuț a lansat și multe jigniri la adresa Ralucăi, susținând că nu are niciun haz și nu o suportă nimeni de fapt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Și tot vineri, Andreea Mantea va ridică tonul la Raluca, după ce tânăra va încerca să domine o discuție fără să ofere drept la replică.

Aflați cum va reacționa Raluca și ce se va întâmplă în Casa iubirii, mâine, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citeste si: Sorin i-a prezentat Nicoletei „cuibușorul lor de nebunii”! Iată unde vor locui cei doi îndrăgostiți după ce se va încheia periplul lor în Casa iubirii! Cum a reacționat Nicoleta!

Citeste si: Momente dramatice în Casa iubirii! Diana varsă lacrimi amare și susține că s-a îndrăgostit de Emanuel! „M-am simțit prost”