Sinan din serialul Infidelul, accident teribil pe o arteră aglomerată din Istanbul! „Nu m-am putut opri” Iată ce a pățit celebrul actor Cemal Hünal și cum se simte în prezent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2022, 21:18
video Foto(5)

Cemal Hünal a fost implicat într-un accident teribil în Istanbul! Mașina celebrului actor s-a ciocnit cu o motocicleta in trafic.

Cemal Hünal are 46 de ani și se numără printre cei mai talentați actori ai generației sale. Cu o carieră de peste două decenii, Cemal a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte dovedite în multe producții de excepție care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori. Publicul din România l-a cunoscut pe renumitul actor încă din anul 2009 când a jucat în serialul ASI, iar apoi a revenit la Kanal D în serialul Furtună pe Bosfor, în anul 2014, în rolul Alper și

de curând acesta a reapărut în producția Infidelul, în rolul Sinan. 

Sinan din serialul Infidelul, accident teribil pe o arteră aglomerată din Istanbul! „Nu m-am putut opri”

Cemal Hünal s-a născut în anul 1976, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. La vârsta majoratului, Cemal a decis să studieze Design la Londra și după ce a locuit acolo o perioadă, a plecat la Los Angeles pentru a studia actoria, în cadrul Universității UCLA Extension, Santa Monica College.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebra actriță Cansu Dere pe vremea când avea doar douăzeci de ani și a fost desemnată Miss Turcia!

În anul 2007, Cemal a debutat pe platourile de filmare, într-un film artistic, intitulat Ulak, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri în producții de excepție care i-au adus mari reușite. In anul 2020, îndrăgitul actor a fost cooptat sa joace in serialul Infidelul, in rolul Sinan, care de asemenea a însemnat un mare succes. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională, Cemal este un bărbat fericit și împlinit alături de soția lui, actrița Lale Cangal. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună un băiețel, Doğan Atilla, care le-a pecetluit mariajul. 

De curând, celebrul Cemal Hunal a trecut prin momente extrem de dificile deoarece a fost implicat într-un accident rutier pe o arteră aglomerată din Istanbul.

Actorul se află la volanul mașinii sale, iar la un moment dat s-a izbit violent de o motocicletă, care a virat fără să se asigure. Potrivit presei din Turcia, în urmă impactului, cei doi motocicliști au căzut pe carosabil și au ajuns urgent la spital cu câteva fracturi.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.