Gediz din serialul Fiica ambasadorului, apariție controversată în mediul online! Iată cum a fost surprins Uraz Kaygılaroğlu! Fanii săi au crezut că celebrul actor nu mai gândește limpede!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2022, 23:08
video Foto(6)

Tânărul actor Uraz Kaygılaroğlu a publicat o imagine uluitoare pe contul lui de socializare care i-a lăsat cu gurile căscate pe fanii săi!

Uraz Kaygılaroğlu are 35 de ani și cu toate acestea a reușit să acumuleze o experiență de circa 14 ani pe platourile de filmare. Carismaticul actor a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în serialele de excepție în care a jucat magistral. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor anul acesta când a jucat în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a dat viață personajului Gediz, în tânăr chipeș și ambițios. 

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, apariție controversată în mediul online

Tânărul actor Uraz Kaygılaroğlu a declarat că nu a avut o copilărie prea fericită deoarece a crescut de la vârstă de 4 ani fără tatăl lui care a decedat și a avut-o alături doar pe mama lui, care a încercat din greu să substituie și prezența paternă în viața fiului ei. 

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, achiziție uluitoare, de mii de euro! Iată ce mașină de colecție și-a cumpărat celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu!

Dincolo de viață profesională, Uraz a continuat să fie urmărit de ghinion și pe plan sentimental, deoarece a divorțat de soția lui în anul 2019, după doar cinci ani de căsnicie. Deși venise pe lume și fiica lor, Ada, cei doi actori au decis de comun acord să divorțeze. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De atunci, Uraz Kaygılaroğlu a devenit un bărbat din ce în ce mai nonconformist și excentric.

Acesta nu se sfiește să publice imagini în care apare în ipostaze îndrăznețe. În urmă cu ceva timp, Uraz a postat o imagine inedită în care apărea îmbrăcat cu o ținută în stil scoțian, iar de curând, renumitul actor a publicat o imagine ce a stârnit multe controverse în mediul online.

Tânărul actor a apărut cu unghiile colorate în negru și părea extrem de dezinvolt și încântat de aspectul mâinilor sale.

La scurtă vreme au început să apară și primele reacții ale fanilor săi, care fie l-au criticat vehement, fie i-au apreciat curajul și îndrăzneala. 

Citeste si: Uraz Kaygılaroğlu și fosta soție, Melis İşiten, din nou împreună? Cum s-au afișat cei doi pe o rețea de socializare. Fanii au reacționat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.