Exclusiv! Grațiela de la Casa Iubirii a trecut la alt nivel în relația cu noul iubit. Părinții celor doi s-au cunoscut deja: "Sunt foarte deschiși, îmi plac foarte mult!"

Autor: Alice Popescu

Fosta concurenta de la Casa Iubirii traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de noul iubit.

Gratiela nici nu se mai gândește la Odeh dandu-l definitiv uitării. Mai mult, încă de la prima întălnire cu actualul iubit, fosta concurenta de la Casa Iubirii a simțit acea chimie greu de explicat care a făcut-o să accepte primul sărut încă de la prima întălnire fară nicio rezerva. Însă, cum totul se desfășoară cu viteza luminii. Fosta concurenta și-a cunscut și potențialii socrii și a recunoscut că sta mai mult pe la ei.

Gratiela locuieste mai mult la actualul iubit

Citeste si: Exclusiv! Grațiela de la Casa Iubirii, la braț cu noul iubit. Prima apariție a fostei concurente de la Casa Iubirii cu noul bărbat din viață ei

"El îmi zice să stau mai mult la el, dar nu pot, e așa prea repede, a spus Gratiela pentru Culisele Iubirii. Sunt o familie foarte deschisa și primitoare, sunt că și părinții mei, din nou.

Știi că am mai avut o fosta relație și am rămas în relații foarte bune cu părinții respectivului. Nu i-am întrebat daca m-au urmărit la emisiune, însă sunt foarte primitori. Nu a fost niciodată nicio gelozie, a fost prea liniște. Pe îl mai apuca câteodată. M-am apucat de sala și merg în fiecare zi, mai are ceva de comentat. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Da, m-a sunat Odeh chiar acum o săptămână, era la terasa. Totul e încheiat demult. Nu m-a mai sunat. După ce nu i-am răspuns, nu m-a mai sunat. El e foarte deschis cu mine, nu are nicio treaba, e prea bun. Chiar vorbeam că vom petrece o vacanta la munte și Revelionul poate în Turcia. 

La nici câteva ore de când s-au cunoscut, Gratiela i-a cunoscut și anturajul iubitului și chiar el a mărturisit că toți sunt liniștiți: "Mereu seara mai ieșim împreună toți.

Acum văd diferențele, eram acolo trup și suflet, era toxic, a mai spus Gratiela pentru Culisele Iubirii.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.