Kinga, lovitură teribilă pentru Radu! Concurenta a luat lecții de dans la bară împreună cu Marian! „Un cuțit în plus” Aflați cum va reacționa Radu și ce se va întâmpla în Casa iubirii, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 oct 2022, 22:39
video Foto(7)

Kinga și Marian au mers împreună la un date, spre marea surprindere a lui Radu! Iată ce reacții și controverse s-au stârnit în Casa iubirii!

După multe certuri și împăcări succesive, Kinga și Radu au ajuns din nou să își spună adio. În cel mai recent schimb de replici acide purtat în Casa iubirii, Kinga l-a avertizat pe Radu că va încerca să mai cunoască și alți băieți din emisiune între timp, din cauza atitudinii lui distanțe și reci. În ediția de sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări o înregistrare cu întâlnirea dintre Kinga și Marian, ce a avut loc de curând și a constat într-o lecție de dans la bară. 

Kinga, lovitură teribilă pentru Radu! Concurenta a luat lecții de dans la bară împreună cu Marian

Sâmbătă, în Casa iubirii, Radu va avea parte de o nouă surpriză neplăcută din partea Kingai, care a ieșit recent la o întâlnire cu Marian, în afară emisiunii. După ce Raluca a refuzat să meargă la date cu Marian, pentru a lua împreună lecții de dans la bară, cea care a înlocuit-o a fost Kinga, care s-a arătat entuziasmată să participe la o astfel de întâlnire. 

Citeste si: Raluca, pusă la punct de Andreea Mantea! „Nu ți-e rușine?” Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Kinga și Marian au mers împreună la sala de dans, acolo unde un instructor specializat i-a învățat primii pași în dansul la bară. Îmbrăcați sumar, cei doi concurenți s-au lăsat purtați de mirajul dansului lasciv și au ajuns și în ipostaze foarte apropiate în timpul lecțiilor de dans. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu a privit întregul filmuleț în care Kinga și Marian au luat lecțiile de dans și s-a înfuriat teribil în clipă în care a observat că rivalul lui a profitat de situație și s-a apropiat prea mult de blondina neastâmpărată.

Radu a fost intrigat de faptul că Marian a atins-o pe Kinga pe tot corpul în timpul mișcărilor de dans și a considerat totul că fiind încă un cuțit înfipt în inima lui de către fosta lui parteneră. 

Citeste si: Kinga a primit provocarea supremă să-l sărute pe Radu! Cum a reacționat concurentul când a văzut-o atât de hotărâtă: ”Și-a arătat adevărata față”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.