Exclusiv! De ce Bogdan nu a vrut să o cunoască pe Raluca mai mult la Casa Iubirii după ce Xenia a fost eliminată: "Am înțeles-o, dar atitudinea ei este deplasată"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 iul 2023, 02:05

Bogdan nu a dorit sa o cunoasca mai bine pe Raluca

Sursa: Captură YouTube

Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvaluit motivul pentru care nu a vrut sa se apropie mai mult de Raluca.

Bogdan abia așteaptă să plece la Cluj să se întâlnească cu Xenia, cea pentru care a și intrat în Casa Iubirii, însă mereu cei doi au fost în contratimp. Desi Xenia și-a oficializat la un moment dat relația cu Radu iar Bogdan a fost foarte dezamăgit de acest lucru, tot a sperat că într-o buna zi să i se ofere șansă de a avea mai mult decât o discuție amicala cu fosta concurenta.

Și iată că după ce s-a despărțit de Radu și a ieșit din Casa Iubirii, i s-a ivit ocazia perfecta lui Bogdan care abia așteaptă să ajungă în orașul natal al Xenia, însă acest lucru se va întâmplă abia peste câteva săptămâni.

Citeste si: Exclusiv! S-au căsătorit civil, dar Mona și Jitaru nu locuiesc împreună. Care este motivul pentru care cei doi stau separat

De ce Bogdan a refuzat-o pe Raluca de la Casa Iubirii

Întrebat de ce nu a încercat să se apropie mai mult de Raluca de la Casa iubirii, Bogdan a spus foarte ferm că nu i-a plăcut atitudinea ei: "Pe Raluca nu am vrut să o cunosc mai mult decât că om, am înțeles-o că om, numai că atitudinea ei în Casa, mi s-a părut deplasata, a

precizat Bogdan pentru Culisele Iubirii. Azi sunt interesata de X, X îmi spune că nu îi place, mâine sunt interesata de Y și trec mai departe daca nici Y nu mă place. Cumva am simțit-o că e interesata și de mine și venind și purtând o discuție mi-a spus că mama ei mă place că avem multe lucruri în comun și mi s-a părut deplasat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan, ghinion la Casa Iubirii: "Am rămas surprins, nu m-am așteptat să plec!"

Stai puțin că te contrazici, spui că putem avea, apoi că nu putem avea. Ea a căutat și a vrut să își facă o relație, nu sunt genul, nu pot să stau cu o persoana de show. toată lumea a sesizat asta, nu doar eu."

La fete, se fac strategii. Dar a fost și ghinion, nu mi-a părut rău că am plecat.

Am rămas surprins, nu m-am așteptat să plec, asta mi-a fost norocul că și în cazul Xeniei, a spus Bogdan pentru Culisele Iubirii.

 

 

Taguri: