Exclusiv! Andreea Mantea a găsit cheia spre fericire: "Nu îi înțeleg pe cei care nu sunt ca mine"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 iul 2023, 02:20

Andreea Mantea a recunoscut ca nu are iubit

Sursa: Instagram

Prezentatoarea TV traieste si respira prin iubire, asta chiar daca nu ar eo relatie in acest moment.

Andreea Mantea a recunoscut că nu este îndrăgostită și că nu mai are niciun fel de așteptări în ce privește împlinirea ei sufleteasca pe acest plan, mai mult, își revarsă toată atenți asupra copilului și a tuturor lucrurilor care o înconjoară pentru că așa își găsește energia.

Andreea Mantea: "Nu îi înțeleg pe cei care nu sunt ca mine, am senzația că nu au găsit esența vieții"

Citeste si: Exclusiv! De ce Bogdan nu a vrut să o cunoască pe Raluca mai mult la Casa Iubirii după ce Xenia a fost eliminată: "Am înțeles-o, dar atitudinea ei este deplasată"

"Este fantastic, fară iubire nu am putea exista. Suntem buni, visători, avem curaj, ne depășim anumite limite, în sensul bun vorbesc, a dezvaluit Andreea intr-un interviu pentru  wownews. Este extrem de importanta și cumva ne ajuta pe noi să ne descoperim că ființe complexe pe acest pământ, mult mai mult decât am

face-o daca n-am iubi sau daca am prefera să trăim într-o ura și supărare. Viață este într-adevăr foarte frumoasa. Da, mă îndrăgostesc în fiecare zi daca e cazul, de flori, de animale, de un lucru frumos. Daca văd doi oameni pe strada, se trezește ceva în mine. Da, iubesc, mă minunez de orice lucru frumos, altfle n-aș putea fi, nu îi înțeleg pe cei care nu sunt ca mine, am senzația că nu au găsit esența vieții și drumul spre fericire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea, dezamagita in iubire de prea multe ori

Citeste si: Exclusiv! S-au căsătorit civil, dar Mona și Jitaru nu locuiesc împreună. Care este motivul pentru care cei doi stau separat

Acum ceva timp nu înțelegeam asta, înțelegeam că trebuie să iubești tot ce te înconjoară, dar nu am înțeles niciodată asta cu iubitul de sine, a mai precizat Andreea foarte luminata la fata atunci când vorbește despre tot ce înseamnă pentru ea termenul de "iubire."

"Andreea Mantea a fost atât de dezamăgită încât nu o mai dezamăgește absolut nimic și nimeni. Singurul om care ar putea să o mai dezamăgească pe Andreea ar fi David, în schimb, nimeni nu ar mai putea. Doar de la el am așteptări. Nici de la mine nu am. Și eu aș putea să dezamăgesc și stiu asta și nu am așteptări din partea nimănui.

Dar de la David, aș putea avea dezamăgire, în rest de la nimeni. Nu mai am niciun strop. Sunt foarte jos așteptările mele, a spus moderatoarea reality-show-ului Casa Iubirii.

 

 

Taguri: