Micuța din imagine este acum o actriță de succes. Ce rol joacă în serialul turcesc „Aripi frânte”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 iul 2023, 03:10

Imagine din copilăria unei actrițe care joacă în serialul „Aripi frânte”

Sursa: Instagram Seda Türkmen

O cunoscută actriță din Turcia, pe care publicul din România o poate vedea în serialul turcesc „Aripi frânte”, a postat pe instagram o fotografie din copilărie. A strâns o mulțime de aprecieri și comentarii.

Fotografiile din copilăria vedetelor reușesc să atragă mai tot timpul atenția publicului, având în vedere că fanii vor să descopere cât mai multe detalii legate de perioada în care nu apăreau în lumina reflectoarelor. Ce actriță din serialul „Aripi frânte” le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram cum arată în copilărie?

Imagini de colecție din copilăria actriței care o interpretează pe Tuba în serialul turcesc „Aripi frânte”

Seda Türkmen este actrița care o interpretează pe Tuba în serialul turcesc „Aripi frânte”, iar de curând, aceasta a reușit să își impresioneze prietenii de pe instagram. Seda Türkmen a postat o fotografie din copilărie, dezvăluind că în acea perioadă era pasionată de tot ceea ce ținea de călărie, visându-se cowboy.

„Am crescut cu acel cowboy singuratic care trage cu pistolul mai repede decât se poate vedea umbra lui.”

, a scris Seda Türkmen pe contul personal de instagram, în dreptul fotografiei din copilărie.

În imaginea postată pe instagram, actrița avea o vârstă fragedă și a fost surprinsă în timp ce călărea un cățel de jucărie. Evident, imaginea a strâns rapid peste 1,300 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii. Nu doar fanii au fost încântați să o descopere pe Seda Türkmen astfel, ci și colegii de breaslă.

Onur Tuna, actorul care a jucat în serialul „Doctorul minune”, i-a lăsat o inimioară în comentarii, semn că a fost cucerit de imaginea pe care actrița a încărcat-o pe instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

Cine este, de fapt, Seda Türkmen? 

Seda Türkmen este una dintre cele mai talentate actrițe din Turcia, iar în prezent, fanii serialelor turcești din România o pot vedea în serialul „Aripi frânte”, acolo unde interpretează rolul fostei iubite a lui Muzaffer. 

Seda Türkmen s-a născut în İzmir, Turcia, în anul 1986. Încă de la o vârstă fragedă părinții actriței au descoperit că aceasta avea înclinații către actorie, astfel că au încurajat-o să urmeze acest drum. Seda Türkmen a visat să devină o actriță cunoscută, vis care, în cele din urmă, s-a materializat. După ce a absolvit liceul, Seda Türkmen a urmat Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül.

De-a lungul timpului a fost distribuită în mai multe proiecte, serialul „Aripi frânte” fiind unul dintre ele. Cei care vor să o vadă pe Seda Türkmen în rolul frumoasei Tuba pot urmări serialul „Aripi frânte” la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00. 

Citeste si: Azime din serialul Aripi frânte, relație speciala cu fiul ei! Iată cum arată cel mai important bărbat din viața celebrei actrițe Servet Pandur! 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.