Sărac dar cu inima mare! Povestea impresionantă a unui gropar care a devenit peste noapte tată și mama pentru trei frați abandonați!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 oct 2022, 22:34
video Foto(4)

Tată pentru copiii altora! Este poveste dramatică a unui gropar care da tuturor o adevărată lecție de viață! Bărbatul a luat sub aripa lui trei copii abandonați!

Un gropar a devenit peste noapte tată și mama pentru trei frați abandonați de cea care le-a dat viață. Deși numai unul dintre copii este sânge din sângele lui, bărbatul îi iubește la fel pe toți. Cei trei copii și-au găsit repede loc în sufletul lui dar și în casa sărăcăcioasă în care bate vântul dar și ploaia. 

Povestea impresionantă a unui gropar care a devenit peste noapte tată și mama pentru trei frați abandonați

Săraci, triști și uitați de cea care i-a adus pe lume, așa i-a găsit echipa Asta-i România, în comună Brazi din județul Prahova, pe cei trei frați pentru care viață e mai degrabă un blestem decât o binecuvântare. Prea obosită să mai aibă grijă de ei, mama celor trei frați a ales să plece și să nu se mai uite în urmă. Când ar fi trebuit să le fie alături i-a abandonat că pe un bagaj fără să îi pese și fără să gândească o clipă măcar la sufletele micuților care aveau atâta nevoie de ea și

de dragostea ei. 

Însă Dumnezeu a avut grijă că cei trei frați să nu rămână ai nimănui și singuri pe lume, așa că i-a trimis lângă ei pe Nicolae, bărbatul care s-a trezit într-o zi tată și mama pentru copilul lui și ai altora. Nu s-a îndurat să îi lase și el de izbeliște și a decis să aibă grijă de ei, chiar dacă a făcut și continuă să facă mari sacrificii pentru a le oferi o creștere bună. 

„Mama lor... N-a mai mers căsnicia între noi și dacă nu a avut posibilitatea să ia pe unul dintre ei m-am hotărât să îi țin eu pe toți trei! De patru ani aproape!”, a spus tatăl copiilor. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De patru ani, Nicolae se zbate singur să îi crească pe cei trei frați și să le ofere  strictul necesar, pentru că mai mult nu poate. Ar vrea însă nu are de unde. Iubirea e cel mai de preț lucru pe care cei mici îl primesc de la Nicolae, tatăl lor de suflet, nu și de sânge.  

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, cea mai veche casă din România

Citeste si: Parlamentul dăunează grav sănătății! Angajații de la Senat și Camera Deputaților primesc sporuri pentru radiații și muncă în condiții de stres: ”Mă doare capul când intru înăuntru”