Iana Novac, fosta componentă a trupei A.S.I.A, are o familie superbă, doi copii minunați și un soț iubitor. Cum reușește soprana să se împartă între scenă și viața de familie

Autor: Madalina Maftei

Iana Novac, fosta componentă a trupei A.S.I. A

Sursa: Captură KANAL D

Soprana Iana Novac, invitată în platoul Teo Show, a vorbit deschis despre cum reușește să se împartă între viața de familie și scenă.

Pe Iana Novac o știe toată lumea, este fostă componentă a trupei A.S.I.A, trupă care făcea ravagii în anii 2000, piesele lor erau fredonate peste tot. Odată cu trecerea timpului, Iana s-a reorientat și, totodată, și-a schimbat stilul muzical. Invitată în emisiune ”Teo Show”, soprana a vorbit deschis despre viața personală și despre greutățile pe care le întâmpină atunci când este nevoită să stea departe de familie.

Iana Novac, între familie și scenă: ”Ne-a aruncat cheile la mașini peste gard la vecini”

Iana Novac este împlinită din toate punctele vedere, are o familie superbă și îi merge foarte bine și pe plan profesional. Soprana urmează să susțină un concert aniversar la Sala Palatului, în cinstea celor 20 de ani de activitate, pe 24 octombrie.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A

a dezvăluit că viața cu doi copii nu este deloc ușoară, mai ales când trebuie să se împartă și între concerte și familie. Aceasta a mai precizat că nu petrece suficient timp cu cei mici, însă fiecare moment cu ei contează enorm pentru ea.

Citeste si: Crina Coliban, dezvăluie, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, cum îi pot face părinții pe copii să mănânce. Trucul de mare autor pentru adulți

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Copiii, sărăcuții, de vreo două luni sunt fără mamă și fără tată, noi muncim foarte mult.

Ericuța înțelege, Alexandru nu prea realizează. Atât îmi spune: adu mămica bombonica. Eu vin cu multe bombonele care să-i suplinesc lipsa mea. Ericuța fiind mai măricică înțelege că nu prea sunt...Ăsta micu este o mare șotie, are o viteză și e plin de năzbâtii. Ne-a aruncat cheile la mașini peste gard la vecini...Bunica a primit și ea un ceas extraordinar și nu mai găsește ceasul, îl întrebăm unde este ceasul bunicii: ”peste gard la auca”, adică la cățel.
Te duci la vecini și vecinii nu mai găsesc ceasul, așa dispar bijuterii din casă, dispare ceasul, cheile de la mașini”,
a spus Iana despre copiii ei.

Iana a dezvăluit că își controlează copiii îndeaproape și are mare grijă ca aceștia să nu aibă contact cu gadgeturi, astfel cei mici nu au telefoane, mai ales fetița cea mare. Aceasta a apelat la un alt truc, i-a cumpărat fetei un ceas performant cu o cartelă și astfel vede ce face, atunci când este acasă.

Citeste si: ”Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc” Maria Constantin, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

 

Taguri: