Mesajul transmis de Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea artistului: "Aș fi vrut să vă îmbrățișez"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 19 oct 2022, 10:09

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a transmis un mesaj după înmormântarea artistului. Cei doi erau căsătoriți de mai mulți ani, iar rodul iubirii dintre ei e fetița lor.

Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani. Celebrul rapper a fost condus marți, 18 octombrie, pe ultimul drum de persoanele dragi. După înmormântare,  soția sa a făcut un gest emoționant și a transmis și un mesaj pe Instagram.

Citeste si: Soția lui Nosfe, de la înmormântare direct la Poliție. De ce va fi audiată Mădălina Crețan

Mesajul transmis de Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea artistului

Artistul Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar astăzi artistul a fost înmormântat la Dumbrăveni, în județul Ilfov. Slujba a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii, unde au participat rudele, mulți dintre fanii care l-au apreciat, precum și colegi de breaslă.

Printre cei mai cunoscuți se numără cântăreți cu care a colaborat precum Ruby, Cabron, Speak și Ștefania, Raluka, dar și Augustin Viziru și Serghei Mizil. 

Soția artistului, Mădălina Crețan, a fost cea mai afectată și nu și-a putut stăpâni deloc lacrimile. 

Răpusă de durere și cu lacrimi în ochi, Mădălina Crețan a făcut un gest șocant la înmormântare, care a șocat pe toată lumea. Văduva a stat în genunchi preț de câteva minute, în timp ce a îmbrățișat un tablou cu Nosfe.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui NOSFE, în timpul concertului, cu doar câteva ore înainte de a-și pierde viața. Colegii de trupă s-au speriat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiica artistului nu a fost prezentă la înmormântare. Familia a decis că nu ar fi deloc bine pentru micuță să participe la un eveniment cu atât de multă încărcătură emoțională, având și o vârstă foarte fragedă.

După înmormântare, Mădălina Crețan a publicat un mesaj pe rețelele sociale, unde le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături fie fizic, fie cu sufletul sau au ajutat-o financiar, mărturisind că și-ar fi dorit să îi îmbrățișeze pe toți.

"Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi", a scris Mădălina Crețan  pe Instagram.

Ancheta continuă în cazul marelui artist, iar probele prelevate și duse la spital vor spune exact cauza decesului. Oamenii legii ar lua în calcul și o supradoză.