Vlăduța Lupău, vestea care a zguduit showbiz-ul românesc! Totul s-a întâmplat în mare secret. Fanii artistei nu s-au așteptat la așa ceva| Video

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 iul 2023, 00:50
Vlăduța Lupău, vestea care a zguduit showbiz-ul românesc Foto(4)

Vlăduța Lupău, vestea care a zguduit showbiz-ul românesc

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Seara trecută, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au fost prezenți la petrecerea dată în cinstea celor două fetițe ale influenceriței Irina Deaconescu și ale fotbalistului Cristi Manea. Artista a împărtășit cu urmăritorii săi un mare secret. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Marți, 18 octombrie, celebra influenceriță Irina Deaconescu și fotbalistul Cristi Manea au organizat o petrece de zile mari în cinstea celor două fetițe ale lor. Victoria a împlinit frumoasa vârstă de doi aniștori, timp în care micuța Venus a fost botezată. Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost și ei prezenți la dublul eveniment, fiind prieteni la cataramă cu părinții fetelor. Evenimentul s-a transformat într-un moment al dezvăluirilor.

Artista a împărtășit pe story un mare secret din sânul familie Manea.

Vlăduța Lupău și-a luat fanii prin surprindere cu o veste de zile mari 

Prezentă la petrecerea organizată în cinstea celor două surori, Victoria și Venus, Vlăduța Lupău a fost foarte activă în mediul online, acolo unde și-a ținut fanii la curent cu toate picanteriile care au avut loc în seara evenimentului.

Deși petrecerea a fost organizată cu ocazia celebrării celor două fetițe, cireașa de pe tort a fost spre sfârșitul evenimentului, atunci când Irina Deaconescu și Cristi Manea au anunțat că s-au căsătorit în secret. 

Până și mama influenceriței, care locuiește cu ei în casă, a rămas fără cuvine și a izbucnit în plâns, căci nu a știut că cei doi au făcut pasul cel mare.

Citeste si: Vlăduța Lupău a avut o apariție neașteptată. Artista a filmat reacția uimitoare a fiului ei, Iair

Vlăduța Lupău a filmat întregul moment presărat cu emoție, căci invitații au rămas șocați și au urmărit videoclipul pregătit de proaspeții căsătoriți cu sufletul la gură. Artista s-a bucurat enorm pentru Irina și Cristi, oamenii care i-au intrat profund la suflet.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ne-am căsătorit în secret”, le-a transmis Irina Deaconscu invitaților prezenți la petrecerea organizată în cinstea celor două fetițe.

De asemenea, Vlăduța Lupău se pregătește intens pentru momentul în care fiul său se va însura, aceasta i-a găsit deja și o noră micuțului Iair. Este vorba despre micuța Venus, fiica Irinei și a lui Cristi Manea.

Adi Rus a dansat cu cea mică în brațe, semn că se pregătește pentru momentul în care aceasta va crește și poate îi va deveni parteneră lui Iair: ”Nora noastră”

Citeste si: Vlăduța Lupău, reacție acidă, după ce un internaut a tras-o la răspundere pentru numele pe care l-a ales pentru fiul ei: ”Cum îl vor striga copiii la școală”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.