Promisiunea pe care Mădălina Crețan i-a făcut-o soțului ei, Nosfe, fix la o zi de la înmormântare. Are legătură cu fiica lor, Iris: ”O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 iul 2023, 03:30

Promisiunea pe care Mădălina Crețan i-a făcut-o soțului ei, Nosfe

Sursa: Instagram sotiedeartist

Dărâmată de durere, Mădălina Crețan a găsit puterea de a scrie un mesaj sfâșietor, în care arată că face tot posibilul pentru a rămâne puternică pentru fiica ei și, totodată, i-a făcut o promisiune lui Nosfe.

Mădălina Crețan, soția rapperului Nosfe, este dărâmată de durere. Cu greu, văduva fondatorului trupei Șatra B.E.N.Z a găsit puterea de a scrise câteva lucruri în memoria soțului ei. Aceasta îi promite că va fi puternică și va face tot ce îi stă în putință pentru a-și crește fiica de numai 7 ani, așa cum Darius Vlad Crețan și-ar fi dorit.

Ce i-a promis Mădălina Crețan tatălui fetiței ei

La fix o zi de la înmormântarea lui Nosfe, Mădălina a scris un mesaj sfâșietor pe pagina de Instagram, în care îi promite tatălui fiicei ei că va fi puternică pentru cea mică și va face tot ce îi stă în putință pentru a-i insufla pasiunea pentru muzică, artă, pentru ochelarii de soare, pentru adidași, dar, mai ales, pentru oameni.

Citeste si: Ce plănuia Nosfe să facă, cu puțin timp înainte să moară. Dorința pe care rapperul nu a reușit să o mai ducă la bun sfârșit: "Lucrurile au luat o altă întorsătură, din păcate"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta i-a mai promis partenerului ei că îi va duce povestea mai departe, că va face mâncare în continuare și că va avea grijă să păstreze energia curată a casei în care au locuit în toți acești ani.

”Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încălzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei

sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii.
Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”,
a scris Mădălina Crețan pe Instagram, la o zi de la înmormântarea lui Nosfe.

Citeste si: Nosfe și-a prezis moartea. Detaliile tulburătoare care i s-au arătat exact cu 3 luni înainte de deces| Foto

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)