Detaliul incredibil care se poate observa la mormântul lui Nosfe. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut ce scrie pe cruce

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 oct 2022, 09:27

Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut ce scrie pe cruce

Sursa: Instagram Șatra Benz

Ieri, familia și prietenii și-au luat adio de la Nosfe, cel care a înființat trupa de trap românesc Șatra Benz și care s-a stins din viață în urma unui infarct, la doar 37 de ani.

Ieri a avut loc înmormântarea artistului Nosfe, care a murit în urma unui infarct după un concert, la doar 37 de ani. Artistul și-a lăsat în urmă prieteni, fani și o familie frumoasă, formată dintr-o soție devotată și o fetiță în vârsta de doar șapte anișori. Un detaliu incredibil a putut fi observat la mormântul regretatului cântăreț.

Detaliul incredibil care s-a văzut la mormântul lui Nosfe

Lumea muzicii este în doliu după ce Nosfe a murit în urma unui infarct, la doar 37 de ani, duminică noaptea. Sute de coroane și lumânări aprinse au fost depuse pe mormântul artistului, iar colegii de la Șatra Benz au postat pe rețelele de socializare imagini de la mormântul artistului. Iată detaliul care a atras atenția tuturor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

Nu mulți oameni știu, dar numele real al artistului era Crețan Vlad-Darius. Toată lumea îl știa drept Nosfe, numele pe care-l folosea pe scenă, dar din păcate doar cu ocazia morții sale a aflat mai multă lume cum îl chema, de fapt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce plănuia Nosfe să facă, cu puțin timp înainte să moară. Dorința pe care rapperul nu a reușit să o mai ducă la bun sfârșit: "Lucrurile au luat o altă întorsătură, din păcate"

„Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi”, a transmis Mădălina Crețan, soția artistului, pe Instagram

Colegii lui Nosfe de la Șatra Benz au dezvăluit care a fost, de fapt, cauza morții lui

Colegii lui Nosfe din trupa Șatra Benz au dezvăluit care a fost, de fapt, cauza morții artistului, pentru a pune capăt prejudecăților oamenilor, conform cărora Nosfe ar fi făcut abuz de substanțe stupefiante și ar fi fost iresponsabil. 

Citeste si: Soția lui Nosfe, de la înmormântare direct la Poliție. De ce va fi audiată Mădălina Crețan

„A avut multe pe suflet și d-aia s-a întâmplat infarctul, nu de la altceva. Era un exemplu pentru noi toți, era cel mai muncitor, are 200-300 de piese nelansate în ultimul an(…). Eu încă n-am procesat ce s-a întâmplat, probabil mai trebuie să treacă câteva zile, era un om care muncea foarte mult, era foarte obosit. A spus că simte ceva în piept în timpul concertului. Nosfe muncea într-una, se culca târziu, muncea într-una, epuizare”, au spus membrii trupei Șatra Benz.