Culiță Sterp nu are niciun dubiu în ce privește hoții care i-au furat seiful: "Mi-am schimbat cercul de prieteni din cauza asta" Incredibil cine ar fi comis jaful

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 oct 2022, 09:56

Culita Sterp a vorbit despre jaf

Sursa: Instagram

Atat Culita cat si fratele sau mai mic, Iancu stiu cu precizie cine sunt hotii care au calcat casa mamei Geta.

Vorbind despre jaful care îi bântuie și acum pe frații Sterp, dar și pe întreagă familiei, cei doi nu mai cred că autoritățile vor face ceva în privință hoților care le-au calcat casa fix cu câteva săptămâni înainte de nunta Getei. Marea greșeală a familiei a fost că a făcut totul public după 3 săptămâni, recunoaște Culita într-un podcast realizat cu câteva zile înainte de nunta Getutei.

Culita Sterp si-a schimba tot cercul de prieteni dupa furtul seifului

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima reacție după acuzațiile lui Culiță Sterp și dezvăluirile mamei Geta: "Unii latră pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili"

"Sunt convins că a fost cineva apropiat. Sunt ceva prieteni ai mei care m-au lucrat pe la spate, oricum, mi-am cam schimbat tot cercul de prieteni, tocmai din cauza asta.

Mulți mă întreabă, inclusiv șoferul meu care o fost cu mine și l-am luat ani de zile și pe el l-am...nu vreau să mai am lângă mine pe nimeni din cercul ăla de prieteni. Până nu aflu, nu pot. Am oameni pe lângă mine care erau apropiați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu am dus seiful la mama acasă, l-am pus provizoriu acolo, l-am pus într-un dulap acolo. Nu a existat o zi să plece undeva de acasă, tot timpul a rămas cineva. Ea nu a mai fost de 20 de ani la mare și atunci a fost. Ea nu iese niciodată. 

Culita Sterp nu crede ca autoritatilor vor face mare lucru

Cea care i-a dat vestea atunci a fost Getuta care și ea se afla la Cluj la facultate, iar Culita la niste prieteni la Alba-Iulia. Artistul a recunoscut că s-a albit la fata când a aflat și i s-a zbârlit pielea pe el: "Am chemat politia, au venit de la criminalistica, au făcut măsurători. M-am supărat așa tare, muncești că prostul, te duci țoață noaptea să canti, trebuie să fii pe placul tuturor, trebuie să faci oamenii fericiți.

Vara cant în fiecare zi, în restul anului cant în fiecare weekend. Faci și bani, da. Nu-s ușor făcuți banii, aia, erau câteva sute de mii de euro. Eu am făcut public după 3 săptămâni. Nu au găsit nimic, nu își fac treaba deloc. 

Culita a mai spus că a avut ghinionul că satul în care sta este împânzit de camere, însă niciuna nu mergea de aproape doi ani deoarece a mers la și la primar și a solicitat să vadă filmările, moment în care a rămas fară replica.

 

Taguri: