Șatra B.E.N.Z lansează un album în memoria lui Nosfe. Toate încasările vor merge către soția și fiica artistului: ”Va schimba la infinit lumea cu muzica lui”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 oct 2022, 11:21

Va schimba la infinit lumea cu muzica lui

Sursa: Facebook Satra Benz

Gestul impresionant făcut de Șatra B.E.N.Z pentru familia lui Nosfe. Trupa urmează să lanseze un album, care va conține toate piesele nelansate ale rapperului, iar banii vor merge către soția și fiica regretatului artist.

Șatra B.E.N.Z a făcut un gest incredibil pentru familia lui Nosfe. Într-un comunicat de presă, membrii trupei au anunțat că vor lansa un album, iar banii vor merge exclusiv către soția și fiica regretatului cântăreț.

Șatra B.E.N.Z, alături de familia lui Nosfe

La fix o zi de la înmormântarea rapperului, Șatra B.E.N.Z a anunțat că va lansa un nou album, care conține cele 200 de piese nelansate ale lui Nosfe, iar banii din încasări vor merge către Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, dar și către fiica lor.

„Pentru a înnobila cele 2 decenii de muncă, NOSFE a lucrat în ultimul an la un album aniversar care surprinde toată esența sa. Astfel, alături de producătorii SEEK MUSIC, el a creat aproape 200 de piese. În semn de omagiu și cel mai important, pentru a-i respecta dorința, acest album va fi lansat, iar toate încasările vor merge către soția și fiica sa.

NOSFE a schimbat, schimbă și va schimba la infinit lumea cu muzica lui. Sperăm că toți oamenii care s-au regăsit în cuvintele lui, care l-au apreciat și care l-au iubit ca artist și ca om, să și-l amintească veșnic ascultându-i creațiile”,
au spus membrii trupei în comunicat.

Citeste si: Ce promisiune i-a făcut soția lui Nosfe, la doar o zi după ce l-a condus pe ultimul drum. Mădălina este răpusă de durere: „Tu ai fost soarele și luna”

Keed din Șatra Benz, mesaj impresionant în memoria lui Nosfe

Keed, membru al trupei Șatra, profund îndurerat, a transmis, la o zi de la înmormântarea lui Nosfe, un mesaj cutremurător în memoria acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Toată lumea zice că ai murit, eu știu că doar ai plecat din plan fizic și că spiritul tău va dăinui veșnic printre noi. Ești unul dintre cei care au făcut schimbări care cu adevărat au contat și contează în rândul tinerilor, atunci când ai avut oportunitatea să faci asta, și ai riscat tot. Te iubesc Unchiule, ne vedem în studio!”, a scris Keed în cadrul postării de pe Instagram.

Citeste si: Detaliul incredibil care se poate observa la mormântul lui Nosfe. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut ce scrie pe cruce