Cum arată Azime din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Servet Pandur atunci când nu se află în lumina reflectoarelor! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2022, 22:14
Servet Pandur Foto(4)

Servet Pandur, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Servet Pandur

Servet Pandur care a dat viață personajului Azime în serialul Aripi frânte, se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei.

Servet Pandur, care a dat viață personajului Azime în serialul Aripi frânte de numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. De-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, Servet a cucerit publicul cu rolurile sale impecabil interpretate în producții de succes. Chiar dacă a ajuns la vârstă de 52 de ani, Șervet Pandur continuă să arate uluitor de bine și să își mențină frumusețea naturală. Această este printre puținele actrițe care încă nu au recurs la intervenții estetice și surprinde mereu cu un aspect de invidiat. 

Cum arată Azime din serialul Aripi frânte fără machiaj

Servet Pandur a venit pe lume în anul 1970 în Bergama, Izmir, acolo unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului. Pentru că părintii săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din adolescență, peste ani aceștia au îndrumat-o să studieze în domeniul actoriei.

Citeste si: Cine este și câți ani are Zerrin, mama lui Onur din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebra actriță Canan Mutluer în urmă cu treizeci de ani, când era și un fotomodel de succes!

La vârsta de 18 ani, Șervet s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, în anul 1993, iar la scurtă vreme a început să joace la Teatru de Stat din capitală Turciei. Șase ani mai târziu, Servet a debutat și pe platourile de filmare cu primul ei rol într-un serial de televiziune, Çarli, ce i-a adus și primul pas către carieră de astăzi.

De atunci frumoasa actrița a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de anvergură. În anul 2017 a fost cooptată să joace în serialul Aripi frânte care i-a adus una dintre cele mai mari reușite pe plan profesional. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul anilor, Servet Pandur a trecut prin multe transformări de look din cauza rolurilor pe care le-a jucat și care îi impuneau un anumit aspect fizic. Însă cu toate acestea celebra actrița nu a recurs niciodată până acum la intervenții estetice și continuă să arate uluitor pentru vârstă ei. Mai mult decât atât, Servet Pandur nu se sfiește să le împărtășească fanilor ei imagini în care apare nemachiată și care ii lasă la vedere tenul impecabil. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.