Ce meserie ar alege Selly dacă nu ar mai avea succes cu vlogul. A recunoscut fără ruşine: "Este o meserie din care poți face bani"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 oct 2022, 17:37

Selly a fost invitatul lui George Tănase la “ZigZag”, pe canalul de YouTube theXclusive.

Andrei Șelaru, alias Selly,  a fost în cadrul emisiunii “ZigZag”, moderată de George Tănase, pe canalul de YouTube theXclusive, unde a povestit ce meserie ar alege dacă nu ar mai avea succes cu vlogul.

Citeste si: Selly, despre cum și-a început cariera de vlogger: "YouTube-ul l-am descoperit cu ajutorul unei doamne în vârstă"

Ce meserie ar alege Selly dacă nu ar mai avea succes cu vlogul. A recunoscut fără ruşine

Celebrul influencer nu are de gând să renunțe prea curând la pasiunea sa. Din contră. Dorește să contribuie cât mai mult la dezvoltarea platformelor de conținut video online. Însă, celebrul vlogger s-a gândit serios la ce ar face dacă nu ar mai avea meseri aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cel de-al șaptelea episod al emisiunii ,,ZigZag", emisiune postată pe canalul de YouTube ,,theXclusive", în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, și în fiecare marți, pe canalul de YouTube al lui George Tănase, Selly a recunoscut fără rușine că ar alege să fie fotograf de nunți, deoarece este o meserie bănoasă.

Citeste si: Exclusiv! Selly despre prietenia cu Dan Negru: "Ne știm de atâta timp, singura mea emoție e că nu am timp să vorbesc!"

"Păi, de asta avem seria "La muncă". În fiecare episod încerc o nouă meserie. Am fost gunoier, alpinist utilitar, militar în Armata Română, angajat la fast food etc. Totul pleacă de la întrebarea asta: "Ce am face dacă mâine nu am mai avea meseria asta?" Real, ce aș face eu, eu plec de la premisa că dacă mâine vine cineva și îți ia tot ce ai, din punct de vedere material, ceva ce nimeni nu o să poată să îți ia este ce ai în cap.

Concret, m-aș face fotograf de nunți, pentru că este o meserie din care poți face bani. Sunt foarte bine plătiți fotografii de nunți. Fotograf, videograf de nunți și după m-aș apuca să editez. M-aș angaja undeva pe postura de editor. După ce aș strânge bani mai serioși din activitatea asta, aș vedea eu după ce să fac", a dezvăluit Selly în cadrul emisiunii ,,ZigZag", emisiune postată pe canalul de YouTube ,,theXclusive".