Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 iul 2023, 00:40

Astăzi este ziua lui Culiță Sterp

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră, iar astăzi împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani.

Culiță Sterp schimbă anul acesta prefixul. Câți ani împlinește astăzi artistul?

Citeste si: Carmen de la Sălciua trece la atac! Artista vrea să o dea în judecată pe fosta ei soacră, după acuzațiile pe care i le-a adus public: „Sunt sătulă până peste cap”

Ce vârstă a împlinit Culiță Sterp

Nicolae Sterp sau Culiță, așa cum era alintat cântărețul în copilărie, împlinește marți, 25 octombrie, 30 de ani, iar până la această vârstă, cariera lui Culiță este una de invidiat.

Cântărețul s-a născut la data de 25 octombrie 1992 și a copilărit în Hațeg, unde se ocupa de stâna familiei, însă acest lucru nu l-a făcut să uite de adevărata sa pasiune, muzica.

Culiță Sterp a ajuns cunoscut de public în anul 2016, atunci când acesta a scos diferite melodii alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, căsătorie ce a durat între anii 2017-2018. După acest început, piesele lui Culiță au fost mai adesea întâlnite în topuri pe Youtube.

Următorul pas al succesului lui Culiță Sterp a fost participarea la un concurs de supraviețuire, unde publicul l-a apreciat foarte mult pentru autenticitatea sa și unde a reușit să reziste până la fazele finale ale competiției.

Viața personală a lui Culiță este una împlinită, acesta este căsătorit cu Daniela Iliescu, iar cei doi au împreună un băiețel, pe nume Milan.

Citeste si: Culiță Sterp, Iancu Sterp și surorile lor, la doar un pas de moarte. Detalii înfiorătoare despre accidentul în care au fost implicați: „O dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care au fost începuturile sale

Înainte să devină cunoscut, Culiță Sterp se ocupa de stâna cu aproximativ 1.000 de oi a familiei. Acest ajutor pe care cântărețul îl aduce familiei nu l-a împiedicat să își ia diploma de bacalaureat pentru ca mai apoi să urmeze cursurile facultății de Științe Economice din Sibiu.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive.

Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă.

Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil.

De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a povestit Culiță Sterp despre cum trebuiau să se descurce la stână.

Citeste si: Culiță Sterp s-a dat de gol și a spus cine se întelege cel mai bine cu logodnica lui din familia Sterp: "Nu tot timpul rezonează!"

Mesaj înduioșător pentru Culiță Sterp din partea iubitei sale

Iubita artistului a fost printre primii oameni care i-au făcut urări în mediul online. Ea a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru Culiță Sterp, cu prilejul aniversării acestuia.

„La mulți ani, frumosul meu! Ești omul lângă care îmi doresc să trăiesc o viață și să construim împreună tot ce ne-am propus și tot ce visăm, când stăm să povestim până noaptea târziu. Nu ți-am spus până acum, dar când îmi spui că ești fericit, îmi umpli sufletul de bucurie. Îți mulțumesc pentru că alături de tine am o familie frumoasă și un înger de copil și îți mulțumesc pentru că mă inspiri să fiu mai bună. Viața lângă tine a fost o continuă provocare din care mi-am luat cele mai faine lecții. Te iubesc și îți doresc să ajungi mai departe decât îți imaginezi, pentru că Dumnezeu îți va da după sufletul tău”, este mesajul înduioșător pe care îl transmite tânăra lui Culiță Sterp.

Surse: redactia.ro, stiridirecte.ro, Facebook Culiță Sterp

 

Taguri: