Nefise dispare fără urmă din spital! Aflați cum va reacționa Muzaffer și ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 oct 2022, 13:47
video Foto(5)

Noi momente palpitante și răsturnări de situație se vor petrece în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul Aripi frânte!

Serialul Aripi frânte difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00, aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de viață presărată cu momente dramatice, situații palpitante și mult suspans, care continuă să îi surprindă pe telespectatori. În episodul din această seară, Muzaffer va trece prin noi clipe de groază atunci când soția lui, Nefise dispare fără urmă din spital. 

Nefise dispare fără urmă din spital! Aflați cum va reacționa Muzaffer în această seară, într-un nou episod din serialul Aripi frânte

După ce Nefise a fost la un pas de moarte și a simțit că totul se va prăbuși, Muzaffer devine mai încrezător că soția lui se va însănătoși și va reveni în sânul familiei și vor trăi din nou fericiți alături de copiii lor. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Asya, fiica lui Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cu cine s-a căsătorit recent frumoasa actriță Sera Arıman și cum a arătat în rochie de mireasă!

Între timp, Emre se întâlnește cu Asya și îi mărturisește faptul că tatăl ei a avut o relație de prietenie cu mama lui, în urmă cu mulți ani și mai mult decât atât a plăcut-o foarte mult și se pare că încă mai are sentimente pentru ea. Tânăra îi va reproșa lui Kemal comportamentul oribil pe care l-a avut față de mama ei ani la rând din cauza iubirii lui secrete pentru Nefise și îi cere să rupă orice legătură cu ea.

Însă bărbatul își va impune din nou autoritatea în fața fiicei lui și va continuă să spere la dragostea lui Nefise. Kemal va merge la spitalul în care este internată Nefise pentru a afla care este starea acesteia și va pune apoi la cale un plan diabolic, declanșat din obsesia lui pentru Nefise.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Emre suferă cumplit din cauza faptului că Nefise nu se trezește din starea de comă. Cemre continuă să se vadă cu Ahmet în ciuda interdicțiilor lansate de Zeynep. Astfel, Emre se simte depășit de situația în care a ajuns familia lui și se roagă neîncetat că mama lui să își revină cât mai curând pentru a reveni printre ei să restabilească echilibrul familiei. 

Între timp, Muzaffer va suferi un nou șoc, în clipa în care va merge să își viziteze soția la spital și va constata că Nefise a dispărut în mod inexplicabil și nimeni nu știe cum s-a petrecut nenorocirea. Aflați cine a răpit-o de fapt, pe Nefise din spital, dar și ce se va întâmpla cu ea, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Citeste si: Muzaffer din serialul Aripi frânte, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebrul actor Fatih Al, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.