Cu cât vinde Mama Geta un kilogram de brânză. Familia Sterp face bani frumoși de pe urma oilor

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 iul 2023, 01:40

Cu cât vinde Mama Geta un kilogram de brânză. Familia Sterp face bani frumoși de pe urma oilor

Sursa: Instagram

Mama Geta și copiii ei fac bani frumoși de pe urma oilor. Aceștia și-au câștigat existența de pe urma animalelor din totdeauna, iar recompensele financiare sunt pe măsura muncii depuse.

Mama Geta face bani frumoși de pe urma oilor. Aceasta și copiii ei își permit orice, deoarece sumele de bani câștigate sunt pe măsura muncii depuse, iar mama Geta a dezvăluit cu cât se vinde un kilogram de brânză de oaie.

Cu cât vinde mama Geta un kilogram de brânză

Mama Geta are un magazin într-o piață din Hațeg, acolo unde vine brânză de oaie.

Deoarece produsele sunt 100% bio, și prețul este pe măsură, mai exact, 48 de lei pentru un kilogram de brânză.

Mai mult decât atât, mama Geta a dezvăluit că nu mereu vinde tot ceea ce aduce la piață, dar, per total, se declară mulțumită. De asemenea, mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că nu va deschide un magazin și în Capitală, deoarece investiția ar fi una mult prea costisitoare.

„Nu am magazin la București, vindem doar aici, la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București, că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, a spus mama fraților Sterp pentru fanatik.ro.

Citeste si: „Încă doi”. Anunțul făcut de logodnica lui Culiță Sterp despre sarcină. Artistul își dorește și o fetiță

Conform acesteia, Iancu Sterp și Getuța sunt cei care stau cel mai mult la fermă, dat fiind faptul că Ileana are un copil, un salon și încă un copil pe drum, iar

Culiță are cântări destul de des. Chiar și așa, copiii o ajută ori de câte ori pot, deoarece oile sunt cele cu care au crescut încă de mici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta a sărit în apărarea lui Culiță

După ce fosta soție a lui Culiță Sterp a ajuns în fața altarului din nou, mama Geta s-a declarat nemulțumită de afirmațiile făcute la adresa fiului ei. Mai mult decât atât, mama artistului chiar ar fi vrut să îi lase un comentariu acesteia și a amintit de momentele în care l-ar fi înșelat pe artist.

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus Mama

Geta pentru fanatik.ro.

Citeste si: Culiță Sterp, Iancu Sterp și surorile lor, la doar un pas de moarte. Detalii înfiorătoare despre accidentul în care au fost implicați: „O dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp”

De asemenea, aceasta a mai spus că fiul ei își vede de viață în continuare, alături de logodnica și de fiul lor și „nu bagă în seamă” ceea ce se întâmplă.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.