Când apar în magazine noile tablete de la Apple. Ce schimbări importante vin împreună cu aceste modele

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 iul 2023, 03:10

Noile modele de tablete, iPad 10 și iPad Pro s-au lansat

 

Sursa: PixaBay

Noile modele de tablete, iPad 10 și iPad Pro s-au lansat, iar peste câteva zile vor fi disponibile în magazine.

Noile modele Apple, ce se vor găsi în câteva zile în magazine, au fost prezentate printr-un comunicat de presă, față de un eveniment de lansare, așa cum eram obișnuiți.

Citeste si: WhatsApp nu va mai funcționa în curând pe aceste telefoane mobile! Ce trebuie să faci dacă deții unul dintre aceste modele

Când apar în magazine noile modele de tablete Apple 

iPad 10 și iPad Pro vor fi disponibile în magazine începând cu data de 26 octombrie 2022. Cele două modele vin direct cu software-ul iPadOS 16.1., iar începând cu data de 24 octombrie, toate iPad-urile vor avea varianta de a își actualiza software-ul.

Prețul de pornire pentru iPad 10 este de 579 de euro, o mărire cu 150 de euro față de modele anterioare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  • iPad 10 64 GB Wi-Fi – 579 euro;
  • iPad 10 64 GB Wi-Fi+ Celular – 779 euro;
  • iPad 10 256 GB Wi-Fi – 779 euro;
  • iPad 10 256 GB Wi-Fi+ Celular – 979 euro.

Prețul

de pornire pentru iPad Pro este de 1.049 euro, iar prețul poate ajunge la 3.024 euro, în funcție de memoria pe care o tableta, dar și funcțiile cu care vine. 

Citeste si: Cum să dai ora înapoi pe telefoanele cu Android și iOS

Care sunt schimbările cu care vine software-ul noilor tablete

Apple a anunțat pe site-ul oficial noile tablete iPad 10 și iPad Pro, dar și modificările pe care le aduc cu noul software ce a fost disponibil doar pe acestea, timp de

două săptămâni, până astăzi când toate dispozitivele Apple vor putea să își actualizeze software-ul.

Bibliotecă foto partajată

Această îmbunătățire vine în ajutorul familiilor care pleacă în vacanțe, iar pentru a evita trimiterea pozelor pe alte aplicații, în care numărul pozelor trimise este restricționat, aceștia vor putea să își schimbe setările astfel încât galeria să fie partajată cu până la 5 persoane.

Ideea se bazează pe posibilitatea persoanelor ce își partajează biblioteca foto să editeze, adauge, să pună legende sau să șteargă poze.

Pozele vechi pot fi adăugate în această bibliotecă fiind o fotografie nouă.

Scrisul de mână va fi îmbunătățit

Dacă aveți deja un Apple Pencil, aplicația de notițe va veni și ea cu o îmbunătățire. Apple vrea o schimbare asupra scrisului, să fie mai îngrijit, iar cuvintele scrise de mână să fie mai drepte și îngrijite.

Încărcare cu energie curată

O schimbare ce va apărea momentan doar în Statele Unite ale Americii este comutatorul ce va încărca selectiv telefonul, în funcție de disponibilitatea energiei electrice cu emisii reduse de carbon. Această idee vine pentru a optimiza timpul de încărcare, în funcție de momentul în care se folosesc surse de energie mai puțin poluante.

Citeste si: iPhone 14- Câteva secrete despre noile modele de smartphone-uri Apple

 Surse: incomod.info, mediafax.ro

 

Taguri: