Tragedie fără margini în Vrancea! Un copil de doar un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de încărcare pentru telefonul mobil

Autor: Alina Petre
Actualizat: 25 iul 2023, 00:40

Un copil de doar un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu

Un copil de un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de încărcare pentru telefonul mobil, în județul Vrancea.

Tragedia s-a produs luni seara, în comuna Nistorești, din județul Vrancea. Un copil de un an a murit după ce s-ar fi strangulat cu cablul de încărcare al unul telefon mobil, au anunțat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

Citeste si: De ce a fost ucisă Alina, tânăra găsită fără suflare pe un câmp. Iubitul ei este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit

Un copil de doar un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de încărcare pentru telefonul mobil

Din primele informații, se pare că micuțul se juca cu cablu de încarcat telefonul și s-a sugrumat cu acesta. Imediat părinții l-au dus la medicul de familie din localitate. Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 18.

"În această seară, la ora 18,25, prin apel SNUAU 112, un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitatea Nistoreşti un copil în vârstă de aproximativ un an, care fusese

găsit în stare de inconştienţă de către o rudă. Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia"
, au precizat reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Copilul se afla în stop cardiac respirator și a fost preluat de pe traseu de urgență de o ambulanță. Medicii au efectuat manerve de resuscitare, dar din păcate micuțul a decedat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii au efectuat manerve de resuscitare, dar din păcate micuțul a decedat

”Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja.

Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare.

Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic.

Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a transmis Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vreancea.

Polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei.

Citeste si: Cine este comisarul de poliție fotografiat dezbrăcat pe un câmp, după ce a întreținut relații intime în mașina de serviciu

 

Taguri: