El este și va rămâne cel mai iubit și important bărbat din viața celebrei Deniz Bolisik, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată-i în cele mai tandre și emoționante ipostaze!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2022, 10:51

Deniz Bolisik se numără printre cele mai apreciate vedete ale momentului în Turcia! Iată cine a fost și va rămâne marele ei sprijin!

Superba Deniz Bolisik a fascinat publicul din Turcia încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să ii surprindă pe fanii serialelor turcești cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte în noi proiecte de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent pe frumoasă actrița Deniz Bolisik în distribuția serialului Aripi frânte, în rolul Nefise.

El este și va rămâne cel mai iubit și important bărbat din viața celebrei Deniz Bolisik

Deniz Bolisik s-a născut în 1982, în capitala Turciei, Ankara, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi. Peste ani, Deniz a decis să studieze în domeniul economic la îndrumarea familiei sale, în ciuda faptului că visase încă din adolescență să devină o actrița de renume.

Citeste si: Zeynep, decizie zdrobitoare în privința relației sale cu Onur! „Plec chiar dacă nu ma lași” Aflați ce măsuri va lua Ahmet și ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod palpitant din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D

Deniz a urmat Facultatea de Economie în cadrul Universității Eylul, însă după absolvire a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și atunci s-a reorientat către actorie pentru a-și îndeplini marele vis. Această a studiat și Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, devenind în cele din urmă o actrița cu drepturi depline. La scurt timp după absolvire, Deniz a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde a fost îndrăgită rapid de public și remarcată de marile case de producție din Turcia și a primit multe propuneri de a

juca în seriale și filme artistice. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera fulminantă, Deniz Bolisik este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal chiar dacă nu are încă propria ei familie, celebra actrița își adoră părinții alături de care petrece mult timp

atunci când nu este cooptată în proiecte de amploare pe plan profesional. Îndrăgită actrița a publicat și pe contul ei de socializare un clip de senzație în care a adunat câteva momente de suflet în compania tatălui ei, pe care îl idolatrizează. 

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, surprinsă în compania celei de-a doua familii! Iată alături de ce actor renumit a fost fotografiată recent superba actriță Deniz Bolisik!