Mesaje Sfântul Dumitru 2022. Ce urări le poți face celor care își sărbătoresc astăzi ziua de nume

Autor: Amalia Georgescu

Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Dumitru 

Sursa: pexels

Cei care poartă numele Sfântului Dumitru își serbează onomastica în fiecare an, pe data de 26 octombrie. Iată ce mesaje și urări le poți transmite celor care au primit la botez acest nume sfânt.

În toate bisericile creștin ortodoxe, pe data de 26 octombrie se face pomenirea Sfântului Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Astfel, de Sfântul Dumitru își serbează onomastica toți cei care poartă numele marelui sfânt. Ce mesaje le poți trimite astăzi?

Mesaje și urări de Sfântul Dumitru 2022. Ce gânduri frumoase le poți transmite celor care își sărbătoresc ziua de nume? 

Sărbătoarea Sfântului Dumitru este una dintre cele mai importante din luna octombrie, dar și din timpul anului.

Numele sfântului prăznuit pe 26 octombrie este purtat de foarte mulți români și românce, ceea ce înseamnă că ei sunt sărbătoriții zilei. Iată ce mesaje le poți trimite în această zi de sărbătoare dacă îți dorești să îi impresionezi sau să le faci o bucurie.

  • „La mulți ani! Să îți fie viața toată o binecuvântare, să te bucuri de fiecare moment și să ai doar motive de fericire!”
  • „Să trăiești cu numele, să ai parte doar de bine și toate dorințele tale să devină realitate. La mulți ani frumoși!”
  • „Porți un nume sfânt, iar astăzi îți urez să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos, să ai noroc și fericire. La mulți ani!”
  • „În zi de mare sărbătoare, mă alătur și eu celor care îți doresc să ai noroc, sănătate, fericire și mult belșug. La mulți ani frumoși!”
  • „La mulți ani! Să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară, să ai spor în toate și să reușești să îți îndeplinești toate visele!”
  • „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Dumitru!”
  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă! La mulți ani!”
  • „La mulți ani! Îți doresc, în primul rând, să ai parte de liniște, fericire și sănătate. Restul...știi clar că vin de la sine. Să ai o zi cât mai frumoasă!”
  • „Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori! La mulți ani!”
  • „Îți urez ca ziua numelui să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar anii ce vin să îți aducă numai împliniri şi bucurii. La mulți ani!”
  • „Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă! La mulți ani!”
  • „În zi de sărbătoare să îi ai alături pe toți cei dragi sufletului tău și să te bucuri alături de ei. La mulți ani frumoși!”
  • „Este o zi în care ar trebui să uiți de tot ce e rău și să te bucuri de lucrurile frumoase din viața ta. Să ai parte de fericire și de multă sănătate. La mulți ani!”
  • „La mulți ani! Sfântul al cărui nume îl porți să te protejeze de rele și să îți călăuzească pașii, astfel încât să faci mereu doar cele mai bune alegeri. La mulți ani!”
  • „Să ai o zi de nume cât mai frumoasă și să îi ai alături pe toți ce dragi. La mulți ani!”
  • „Nu uita să te bucuri astăzi și să profiți din plin de această zi specială pentru tine. Eu îți urez să ai parte de momente frumoase și de fericire. La mulți ani!”
  • „La mulți ani! Să porți cu mândrie acest nume sfânt pe care l-ai primit, să ai parte de noroc și de spor în toate. Îți doresc o zi cât mai frumoasă!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sfântul Dumitru 2022. Ce tradiții, obiceiuri și superstiții se respectă de Sfântul Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Obiectul pe care nu trebuie să îl folosești

Cine își serbează ziua de nume pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru? 

De Sfântul Dumitru își serbează ziua un număr mare de români, având în vedere că este un nume destul de răspândit în România, mai ales în rândul bărbaților. Astfel, cei mai mulți sărbătoriți sunt bărbați, însă sunt și femei care poartă numele Sfântului Dumitru. Iată ce nume se sărbătoresc de Sfântul Dumitru.

Nume de bărbați: Dumitru, Mitru, Mitu, Dumi, Dumitrache, Dimitrie, Dimitri, Dimi, Dima, Dimache, Dimitrică, Mitrică, Mitrea, Mitruț, Mitruș, Demetre, Mitică

Nume de femei: Dumitra, Dumitrița, Mița, Mimi

Citeste si: Ce se dă de pomană de Sfântul Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Iată ce se împarte pe 26 octombrie

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.