Cea mai dureroasă zi pentru Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului! A murit cea mai dragă persoană din familia celebrei actrițe! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2022, 11:51
Demet Ozdemir Foto(4)

Doliu pentru celebra actrita Demet Ozdemir

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir trece prin cele mai dureroase momente deoarece a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din familia sa. 

Demet Ozdemir se numără printre cele mai în vogă actrițe și dansatoare în Turcia și se bucură de mare succes. Deși are doar 30 de ani, frumoasa și talentata actriță a reușit să cucerească publicul încă de la primele ei roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție. Dincolo de carieră strălucită, Demet Ozdemir este o femeie puternică și ambițioasă și în viață personală, însă are și momente de slăbiciune.

Printr-un astfel de moment a trecut de curând, deoarece și-a pierdut bunica din partea mamei sale și a suferit teribil, simțindu-se îngenunchiată de durerea dispariției celei mai dragi persoane care i-a marcat pozitiv copilăria și adolescență cu iubirea, căldură și sfaturile ei bune. 

Cea mai dureroasă zi pentru Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului

Celebra actrița Demet Ozdemir a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul În dragoste și în război, iar ulterior această a revenit la Kanal D în producția de mare

succes, Prizoniera destinului, în care a jucat rolul principal alături de celebrul actor Ibrahim Celikkol. 

Citeste si: Demet Ozdemir, apariție de senzație, cu alură de divă pe covorul roșu! Iată cum a strălucit celebra actriță la Paris Fashion Week!

Dincolo de viață profesională presărată cu multe succese, Demet Ozdemir este o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece s-a căsătorit în această vară cu alesul inimii sale, cântărețul Oğuzhan Koç și au o căsnicie reușită.

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în luna februarie, când au sărbătorit într-un cadru intim cu o cină romantică, iar în luna iulie au decis să organizeze o petrecere mare pentru a marca așa cum se cuvine logodnă lor cu toate obiceiurile specifice. La finalul lunii august, Demet și Oğuzhan s-au căsătorit, iar grandiosul eveniment a avut loc într-o locație de poveste pe malul Bosforului, în prezența multor rude, prieteni și colegi de breaslă. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe 24 octombrie Demet Ozdemir a aflat o veste cumplită, despre decesul bunicii din partea mamei sale.

Pentru că a fost persoană care i-a marcat în mod benefic întreagă copilărie dar și perioada adolescenței, actrița a suferit cumplit și a suportat cu greu tragică pierdere. Demet a ținut să le împărtășească și fanilor ei din mediul virtual ca trece printr-o perioadă tristă și a postat o imagine în care o avea alături pe bunica ei, Naziye Yener, care de altfel a fost prezentă la nunta nepoatei sale pe 28 august. 

Pe de altă parte, sora mai mare a actriței, Derya Özdemir, a postat și ea pe contul ei de socializare o imagine în care apare alături de bunica lor și un scurt comentariu de suflet: „Prețioasa mea, bunica mea... Să te odihnești în răi! Te iubesc foarte mult”.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, decizie uluitoare la scurt timp după nuntă! Iată ce va face celebra actriță cu una dintre cele trei rochii de mireasă purtate la evenimentul vieții sale!