Culiță Sterp și-a recuperat seiful cu bani chiar de ziua lui de naștere. Cum a reacționat artistul la întreaga scenă: ”Cu ce l-ați adus? Cu trabantul?” | Video

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 26 iul 2023, 04:15

Culiță Sterp și-a recuperat seiful cu bani chiar de ziua lui de naștere

Sursa: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp a schimbat prefixul! Fiul mamei Geta a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani și cum putea sărbători mai bine dacă nu cu o petrecere de pomină.

Culiță Sterp a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Toată familia i-a fost alături în cel mai important moment din viața sa. Fiul mamei Geta a fost sărbătorit așa cum se cuvine, artistul a organizat o petrecere grandioasă la un local din Țara Hațegului, acolo unde au fost prezente nume importante din lumea muzicii de petrecere. Surpriza mare a fost atunci când artistul a primit ”seiful” care i-a fost furat de hoți.

Culiță Sterp, surpriză neașteptată de ziua lui de naștere

Este bine cunoscut faptul că artistul iubește oamenii, iar atunci când organizează un eveniment în familia lui, acesta își cheamă toți cunoscuții. Seara trecută, de ziua lui Culiță, nume precum Florin Cerecel și Vlăduța Lupău au întreținut atmosferă la petrecerea organizată de artist în cinstea frumoasei vârste de 30 de ani.

Citeste si: Geta Sterp a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Ce făcea aceasta, pe marginea drumului, pe câmp

Invitații s-au ținut de șotii, Marilena Ciucurean și Andrei Ciobanu s-au numărat printre cei care au pus la cale un plan, după ce în urmă cu câteva luni artistul a fost jefuit și i-a fost furat un seif plin cu bani, aceștia s-au gândit să facă o glumă și să-i aducă un seif plin cu bani, care s-au dovedit a fi pachete de șervețele cu inscripțiile bancnotelor euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță nu s-a așteptat la o astfel de surpriză din partea prietenilor săi și s-a amuzat pe cinste.

”Seiful meu era de 15 ori mai mare decât ăsta. Cu ce l-ați adus? Cu trabantul? Cu bicicleta. E bine. Știți voi, puțin cu puțin se face mult”, a spus Culiță.

Vlăduța Lupău a întreținut atmosfera la petrecerea lui Culiță Sterp. Artistul nu s-a uitat deloc la bani și a împrăștiat teancuri de bancnote.

"Copilul meu frumos.

Să ne ajute Dumnezeu să zâmbim așa toată viața că în aceasta poza. Ai un suflet atât de bun și sunt mândră că ești copilul meu. Mă rog să-ți dea Dumnezeu sănătate și multă putere să faci în continuare oamenii fericiți prin muzica ta și caracterul tău deosebit. Mama te iubește mult, mult!" 

Citeste si: Vlăduța Lupău, fotografie de excepție de la petrecerea lui Culiță Sterp. Artista s-a distrat toată noaptea

@tania_plesa2 Daca nu il gaseste culita vine seiful la el@🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #seif #jaf #culitasterp #mamageta #getasterp #danielailiescu #iancusterp #ileanasterp #5pasidebine #moldova #chisinau #taniaplesa2 #StemDrop001 ♬ sonido original- 🔥Tania🔥

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.