Imaginile cu Ionuț și Anca împreună au lovit-o pe Larisa acolo unde doare cel mai tare. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, joi, 27 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 26 oct 2022, 19:06
video Foto(7)

Larisa a cedat după ce a văzut imaginile cu Ionuț și Anca în timp ce flirtau.

Ionuț a cerut camerei să meargă în casa fetelor pentru a discuta cu Larisa, moment în care, Larisa a cerut să meargă în casa băieților. Ceea ce a urmat a pus-o pe gânduri pe blondină, care a început să plângă.

Se teme Larisa să-l nu piardă pe Ionuț?!

Larisa și Ionuț traversează o perioadă destul de dificilă, sentimentele lor sunt puse la încercare.

Blondina a recunoscut că ar vrea să mai primească o șansă din partea concurentului, însă acesta vrea ca relația lor să capete amploare afară, pentru a evita speculațiile concurenților sau ale telespectatorilor care spun că o manipulează.

Citeste si: Cristian își dă cu părerea despre situația Larisei cu Ionuț: „Este o relație foarte toxică”. Urmăriți o nou ediție plină de suspans, miercuri, 26 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Anca, cea mai nouă fată din casă, a intrat în competiție pentru Ionuț, deși Larisa i-a dat undă verde în ceea ce privește decizia de-al cunoaște pe fostul ei partener, aceasta s-a răzgândit rapid, susținând că încă are sentimente pentru el.

Imaginile cu Anca și Ionuț nu i-au picat deloc bine Larisei, care a început să plângă atunci când a văzut cât de bine se simt unul în prezența celuilalt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși Ionuț o iubește foarte mult pe Larisa și ar face orice pentru a vedea-o fericită, se pare că aceasta nu este hotărâtă în privința lui.

Concurentul a demonstrat că este dispus să plece din competiție alături de ea, totul pentru a da o șansă relației lor și pentru a fi fericiți. 

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, joi, 27 octombrie, și aflați ce se va întâmpla între cei doi, dar, mai ales, cum va reacționa Larisa când îl va vedea pe Ionuț în preajma Ancăi, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citeste si: Exclusiv! Natalia spune motivul pentru care Larisa și Ionuț nu pot forma un cuplu deși sunt suflete pereche: "Nu acceptă anumite chestii, îmi pare rău pentru ei"