Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 26 oct 2022, 22:02

Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu este distrusă de durere. Vestea că bunul ei prieten Călin Doboș nu mai este în viață a îngenunchiat-o.

Este vestea tristă a serii! Călin Doboș, esteticianul vedetelor, s-a stins din viață într-un accident teribil petrecut pe Pasajul Basarab, în urmă cu câteva ore. Acesta a operat vedete cunoscute de la noi, nu e de mirare că era supranumit esteticianul preferat al vedetelor. Bianca Drăgușanu s-a numărat printre divele de la noi care i-au trecut pragul cabinetului. În timp, cei doi au legat și o frumoasă relație de prietenie, iar vestea că esteticianul a murit a îngenunchiat-o pe blondină.

Bianca Drăgușanu, mesaj sfâșietor în memoria esteticianului Călin Doboș 

Accidentul în care Călin Doboș și-a pierdut viața a avut loc în jurul prânzului, pe Pasajul Basarab din Capitală.

Din primele informații ale oamenilor legii, bărbatul se afla pe motocicletă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. Medicii i-au aplicat manevrele de resuscitare, din nefericire fără rezultat, astfel a fost declarat decesul.

Citeste si: Care a fost cauza morții lui Călin Doboș, esteticianul preferat al vedetelor! Manevrele de resuscitare au fost în zadar

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos.

Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conducătorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Drăgușanu, una dintre clientele fidele ale medicului, dar și o prietenă foarte bună a acestuia, este distrusa de vestea că esteticianul nu mai este în viață.

Vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare, însoțit de o serie de poze cu ei doi:

”Rămas bun, prieten drag💔. Nu te voi uita niciodată! Nu exista cuvinte pentru toată prietenia si implicarea ta in viata mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!🖤”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina de Instagram.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.