Imagini Incredibile! Un șofer scapă de lângă un polițist și 4 jandarmi, lovește două mașini și demarează printre pietoni, în București | Video

Autor: Diana Tilă

Blocat în trafic, șoferul unui Mercedes încearcă să fugă, în timp ce polițistul îi cere să coboare de la volan.

Incident care se putea încheia tragic miercuri seară, 26 octombrie, în București, unde un șofer oprit în trafic de polițiști, a reușit să "fenteze" filtrul și a scapăt în cele din urmă de sub privirile agenților. 

Citeste si: Un copil în vârstă de șapte ani a murit înecat cu o bucată de cașcaval, în fața colegilor lui de clasă. De la ce a pornit totul

Imagini Incredibile! Un șofer scapă de lângă un polițist și 4 jandarmi, lovește două mașini și demarează printre pietoni, în București

Evenimentul a avut loc în Sectorul 4, în zona Tineretului, la o oră de vârf, într-o intersecție aglomerată. Un martor care se afla la fața locului a filmat tot momentul. În imagini se observă cum șoferul nu ține cont de ce îi spun polițiștii și jandarmii și încearcă să se strecoare printre celelalte mașini oprite la semafor pentru a scăpa.

„Dă-te jos, dă-te jos!”, îi strigă, apoi, polițistul.

„Aveți grijă, că vă lovește”, spune un martor. 

„Afară din mașină!”, „Coboară din mașină”, strigă jandarmii. Fără succes. E momentul în care unul dintre ei scoate un obiect contondent pentru a-i sparge geamul din lateral.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a ajuns o femeie în vârstă de 54 de ani să fie înghițită de vie de un piton! Victima a fost găsită în stomacul reptilei

Potrivit martorilor, bărbatul aflat la volan s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul inconștient accelerează și se face nevăzut. 

Martor:  Lovește oamenii! Lovește oamenii! Bă, ești nebun?!

 

Polițiștii au găsit în cele din urmă autoturismul abandonat pe o stradă din București, însă nici urmă de șofer

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, precizează Poliția Capitalei. 

 

Taguri: