De ce a vrut Larisa Udilă să își încheie socotelile cu viața: "Stăteam pe balcon și voiam să mă omor"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2023, 00:05

De ce a vrut Larisa Udila sa isi puna capat zilelor

Sursa: Instagram

Este una din cele mai profitabile vedete din online avand la activ numeroase contracte de imagine, insa viata nu a fost intotdeauna roz pentru ea.

Larisa Udila a povestit în cadrul emsiunii online "Detectorul de minciuni" de pe platforma de Youtube "The Exclusive" un moment de care nimeni nu bănuia. Frumoasa, extrem de căutată și cu o cariera în modelling ce urma să se contureze la nivel international, Larisa a lașat toate acestea deoparte în momentul când și-a întâlnit dragostea, pe Alexandru Ogica cu care este și căsătorită și are un băiețel. Relația dintre cei doi a fost cu suișuri și coborâșuri și încă de când era în competiția Bravo, ai stil!, Larisa mai avea episoade când se certa și se împacă cu Ogi,

așa cum îi spune ea. Motivul l-am aflat mult mai tărziu, fiind vorba de gelozie. 

Citeste si: Pe care dintre fostele concurente de la „Bravo, ai stil” nu o suportă Larisa Udilă: „Mă deranjează oamenii care uită de unde pleacă”. Vedeta a dezvăluit totul la „Detectorul de minciuni”

De ce a vrut Larisa Udila sa se sinucida

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu.

Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”, a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.

Larisa Udila despre gelozia extrema a sotului ei

Cea care a stiut despre ce urma sa faca Larisa a fost soacra si sotul ei.

Parintii Larisei niciodata nu au aflat despre acest gest sau gand necugetat sau in pragul disperarii al vedetei. Innfluencerul care acum are o familie foarte fericita a mai spus ca sotul ei este extrem de gelos: "La începutul relației stătea pe burtă într-un tufiș, eram acasă la prietena mea și nu mă credea și se uita la noi în bucătărie cum găteam. Este extraordinar de gelos, crede-mă.”

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.