Geta Sterp a primit noi acuzații. Ce s-a întâmplat între aceasta și Denisa, iubita lui Iancu Sterp

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 oct 2022, 15:04

Geta Sterp a primit noi acuzații. Ce s-a întâmplat între aceasta și Denisa, iubita lui Iancu Sterp

Sursa: Instagram

Zilele trecute, Culiță Sterp a dat o petrecere de zile mari, cu ocazia celor 30 de ani pe care i-a împlinit, și nu au putut să lipsească Geta Sterp, Iancu Sterp și iubita lui, Denisa.

Geta Sterp a fost acuzată de către unii internauți că s-a inspirat mult prea mult de la Denisa, iubita lui Iancu Sterp, iar aceasta a vrut să lămurească situația.

Geta Sterp și Denisa, iubita lui Iancu Sterp, au avut rochii asemănătoare

Denisa și Geta Sterp au purtat aceeași rochie, iar fanii au crezut că, de fapt, fiica mamei Geta a împrumutat-o de la iubita fratelui său.

Văzând că din ce în ce mai multe persoane susțin acest lucru, Getuța Sterp a lămurit lucrurile.

„M-ați întrebat foarte multe de unde am rochița(...) Și da...nu este a Denisei. Adevărul este că la ea am văzut-o prima dată și mi-a plăcut foarte mult, așa că mi-am comandat și eu”, a spus Geta Sterp, pe contul său de Instagram.

Chiar și așa, amândouă au primit foarte multe aprecieri pentru rochia pe care au purtat-o, deoarece le-a scos în evidență trăsăturile frumoase și le-a pus în valoare.

Citeste si: Culiță Sterp a venit cu seiful la ziua lui de naștere! Incredibil ce sumă uriașă a spart artistul pe lăutari. Unii și-ar putea lua o casă cu banii aceia

Denisa este din ce în ce mai apropiată de Iancu Sterp, iar sportivul nu se teme din a recunoaște cât este de îndrăgostit. Cei doi merg împreună la evenimentele importante, petrec foarte mult timp amândoi și chiar s-au mutat împreună, deși sunt de puțin timp într-o relație.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi se cunosc de mulți ani, de când erau în liceu, dar timpul și destinul au lucrat și i-au adus împreună din nou, iar Iancu afirmă că nu exclude posibilitatea ca, în anul 2023, să facă nunta cu aleasa inimii sale.

Denisa și mama Geta au o relație foarte bună

Culiță și Iancu Sterp au recunoscut că mama Geta este o fire mai dificiliă, dar Denisa se înțelege de minune cu aceasta. Iancu i-a prezentat-o de ceva vreme acesteia și, la toate evenimentele la care au fost surprinși împreună, se vede cât de bine se înțeleg.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama.(...)

Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea.

Citeste si: Cum au fost surprinse mama Geta și iubita lui Culiță Sterp la ziua artistului. Întreg momentul a fost filmat imediat

Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a spus Iancu pentru wowbiz.ro.