Iată cele 3 lucruri de care ai nevoie atunci când vrei să-ți înființezi o trupă!

Author: Oana Picerea

Te-ai hotărât să-ți urmezi visul, în sfârșit, și să faci toate demersurile necesare în acest sens, în ciuda descurajărilor oamenilor din jurul tău? Ești hotărât să faci ceva productiv și să transformi asta într-o sursă de venit? Ai ceva bani puși deoparte, dar nu ai, încă, o direcție clară în acest sens? Atunci ai ajuns exact unde trebuia, deoarece acest articol ți-a pregătit cele mai importante 3 lucruri pe care trebuie să le ai imediat ce ai adunat oamenii cu care vrei să-ți înființezi trupa, așadar, citește-l până la capăt!

Iată ce să ai la dispoziție dacă vrei să ai propria trupă

1.   Echipament de sunet

În primul rând, atunci când plănuiești să-ți faci propria trupă, vei avea nevoie de un echipament de sunet cu ajutorul căruia poți face performanță, atât în timpul în care repetați, cât și în momentul concertelor propriu-zise. Spre exemplu, un sistem audio Sony, îți va face munca mult mai ușoară, prin simplul fapt că te va ajuta să auzi muzica la cea mai înaltă calitate și să poți identifica eventualele erori cu ușurință. Dacă ești interesat de unul, cei de la Altex.ro au afișate pe site-ul lor câteva modele interesante la un raport calitate-preț foarte bun.

2.  Instrumente muzicale

În continuare, instrumentele muzicale calitative sunt nelipsite dacă vrei să ai parte de rezultate excepționale și să-ți formezi o comunitate care să-ți aprecieze munca și să te urmărească cu interes. În funcție de genul de muzică pe care îl cânți și modul în care alegi să o interpretezi, asigură-te că ai la îndemână toate instrumentele necesare pentru a face asta, și chiar unele de rezervă, în caz că cele actuale se strică și ai nevoie urgentă de altele.

3.  Un loc în care să repetați

Pentru că repetiția e mama învățăturii, atunci când ai o trupă, va trebui să aveți un loc doar al vostru în care să puteți repeta liniștiți, fără probleme, ori de câte ori e nevoie. Dacă stai la casă e mai ușor să-ți amenajezi un astfel de spațiu, însă dacă locuiești la apartament, lucrurile sunt puțin mai complicate, deoarece e posibil ca vecinii să nu fie atât de încântați de repetițiile voastre sau chiar să nu ai locul necesar pentru a face asta. În cazul acesta, puteți închiria un loc în care să vă strângeți atunci când aveți nevoie pentru a vă face treaba, fără să fiți deranjați de nimeni.

Prin urmare, atunci când plănuiești să-ți faci propria trupă și să aveți parte de rezultatele dorite sau chiar de unele și mai bune, ai nevoie, în primul rând de lucrurile menționate anterior, însă acestea nu sunt suficiente. În plus, ai nevoie de răbdare, muncă constantă și o promovare extrem de bună și fresh, astfel încât să atrageți cât mai multe persoane să vă asculte muzica și să deveniți un „love mark” pentru ei. Chiar dacă la început poate fi puțin mai greu, rezultatul final va face ca toată munca asiduă depusă să fi meritat!

 

Sursă foto: Pixabay.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.