Elis Armeanca recunoaște că femeile și alcoolul sunt viciile lui principale! Artistul a dezvăluit, în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”, că există oameni din domeniu pe care nu îi place: „Eu nu fac d-astea, dar unii colegi fac asta”

Autor: Lavinia Medrea

Elis Armeanca recunoaște că femeile și alcoolul sunt viciile lui principale! Artistul a dezvăluit, în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”, că există oameni din domeniu pe care nu îi place: „Eu nu fac d-astea, dar unii colegi

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Elis Armeanca, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, dar și printre cei mai apreciați, a vorbit în exclusivitate despre viciile care îl domină, dar a recunoscut și că există oameni din branșa lui pe care nu îi suportă.

Invitat în ultimul episod al emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Elis Armeanca, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, a recunoscut totul despre viciile lui și despre conflictele care există în domeniul în care activează.

Elis Armeanca recunoaște tot. Pe cine nu place din domeniul lui de activitate

Adiță a spart gheața și l-a întrebat pe Elis Armeanca dacă există oameni din branșa lui pe care nu îi suportă. Artistul a recunoscut că, la fel ca în orice domeniu, și în spațiul lui de activitate există oameni care fac lucruri lipsite de etică și pe care nu îi place din acest motiv.

Citeste si: Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

„Sunt, mai sunt, dar eu sunt genul de om care nu vreau să vorbesc, să nu dau nume, dar sunt, ca în orice domeniu. Ca între zidari, sunt discuții, ăla îi mai face o manevră să îi ia lucrarea altuia, ca și la noi, tot asta se întâmplă. Eu nu fac d-astea, nu e genul meu, dar unii colegi fac asta, dar le-aș sugera să nu mai facă”, a declarat Elis Armeanca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elis Armeanca recunoaște care sunt viciile sale

O problematică interesantă care a fost adusă în discuție a fost subiectul viciilor.

Elis Armeanca a recunoscut, în fața lui Adiță, care sunt viciile lui cele mai mari.

„Alcoolul și fetele sunt viciile mele, bine că n-am vicii cu cazinouri. Îmi place foarte mult, am jucat ruletă și am simțit că-mi place maxim, dar exemplele mele de la oamenii care au jucat jocurile astea de noroc au fost ori că s-au mierlit, ori că au rămas fără case, ori că au rămas fără familie.

Am auzit, nu-i cunosc personal, dar am auzit și am zis că dacă mă duc pe drumul ăsta nu mă mai întorc deloc”, a mărturisit Elis Armeanca.

Citeste si: Oneață a dezvăluit care a fost cea mai mare plăcere a lui Florin Salam! Regele barbutului, dezvăluiri de elită la „Fiță cu Adiță”! „Îți dau cuvântul meu de onoare”

Cum oamenii în viață nu au doar vicii, așa și Elis Armeanca are bucurii diferite în viață.

Artistul se declară recunoscător pentru existența copiilor lui și pentru muzică.

„Bucuria mea cea mai mare sunt copiii mei, pe care îi iubesc, bucuria mea este când mă duc în studio, am început să fac din nou muzică pentru că am stagnat o perioadă, unele probleme, care sunt familiale și nu pot să le dezvălui”, a spus Elis Armeanca.