Cum să alegi un joc ca la aparate bun?

Author: Oana Picerea

În oferta oricărui cazino o să întâlneşti o largă varietate de jocuri de noroc, astfel încât acestea să fie pe placul oricărei preferinţe. Dar în mod sigur că vei găsi acolo şi cele mai populare jocuri din acest moment, îndrăgitele păcănele.

Deşi sunt recunoscute ca mari aducătoare de profit cazinourilor, nu există jucător care să nu îşi dorească să câştige sume impresionante la aceste jocuri. Şi cum majoritatea dintre ele au ataşate şi jackpoturi de poveste, atracţia este cu atât mai mare şi sunt accesate de un număr imens de jucători.

Şi în această mare de oferte de sloturi este greu să-l alegi pe cel mai ofertant pentru tine aşa că am luat decizia să te ajutăm în acest demers. Citeşte deci următoarele rânduri, aplică sfaturile primite şi în mod cert că vei avea experienţa de joc pe care să o povesteşti şi prietenilor.

Găseşte un slot cu denominaţii mari pe care ţi le permiţi

Dacă joci poker ca la aparate 2 înseamnă că jocul de video poker nu îţi este necunoscut. Adesea trecut cu vederea, acest joc se poate dovedi în multe cazuri unul extrem de ofertant, pentru că îmbină atât jocul clasic de poker cât şi popularele păcănele.

Şi nu va trebui să aplici aici cine ştie ce strategii de joc extravagante, este suficient să ştii regulile de bază din jocul clasic şi să setezi o miză pe măsura bugetului tău. Urmează apoi să faci cel uşor lucru, să apeşi butonul se start şi să laşi cărţile să îşi facă apariţia pe ecran.

În acelaşi fel vei proceda şi dacă te afli în faţa unui slot, vei alege tema care îţi place, îţi vei seta miza şi vei iniţia prima rotire de role prin apăsarea aceluiaşi buton de start joc. Şi din acest moment va trebui să aştepţi dispunerea simbolurilor pe ecran şi să vezi dacă ai parte de un câştig sau nu.

Dar pentru a-ţi maximiza profitul la un slot orientează-te către acele jocuri unde tabelul de denominări este unul care se mulează pe bugetul tău de joc. Îţi trebuie deci un slot unde să ai la dispoziţie şi un număr mare de mize dar şi posibilitatea să le denominezi.

Pentru cine nu ştie, a denomina înseamnă să schimbi valoarea mizei prin butonul cu acelaşi nume. În tabelul de plăţi deschis vei întâlni mizele de bază dar în momentul în care apeşi acest buton tabelul de valori ale mizei se schimbă. Sunt disponibile în acest fel 5 trepte de denominare din care poţi face selecţia care ţi se potriveşte, aşa că vizualizează-le cu atenţie.

Dacă eşti în faţa unui slot a cărui miză minimă este de 0,20 RON/rotire, în cazul în care denominezi pe ultima treaptă miza se transformă în 20 RON/rotire. Şi cum ai la dispoziţie 5 posibilităţi de miză, poţi ajunge în acest caz să dai o rotire pe maxim de 200 RON.

Ai grijă la sloturile online

Într-un cazino fizic sloturile sunt limitate ca număr, deci ştii încă de la început pe ce te poţi baza. În mediul online însă numărul acestora depăşeşte lejer mii de titluri, număr care poate să îţi dea serioase bătăi de cap.

Ce să alegi din această imensitate de variante de sloturi disponibile? Poţi încerca să accesezi butonul de sloturi populare pentru a-ţi face o idee despre cele mai accesate jocuri. În acest mod foloseşti o scurtătură care îţi va arăta care sunt şi cele mai populare sloturi dar şi cele mai plătitoare.

Nimeni nu joacă la păcănele fără să aştepte şi câştiguri şi secţiunea de sloturi populare exact acest lucru are în vedere. Dar să presupunem că nu ai la dispoziţie acest buton de selecţie şi vrei să găseşti de unul singur cel mai ofertant slot.

În acest caz va trebui să te implici şi să faci o muncă de cercetare care să te aducă în stadiul de a alege cel mai bun joc. Şi ca să faci acest lucru trebuie să te familiarizezi cu caracteristicile tehnice care definesc un astfel de joc de noroc.

Vezi ce înseamnă procentul de RTP şi modul în care acesta funcţionează dar în egală măsură interesează-te şi despre marginea de casă. Ambele caracteristici se referă la şansa ta de câştiga aşa că trebuie să le tratezi cu maximă atenţie.

Ulterior vei identifica slotul cu cea mai mare rată de RTP şi vei urmări să îi asociezi această rată şi cu premiile suplimentare de tip jackpot. Nu strică să joci la păcănelele cele mai ofertante dar şi ideea de câştig a unui jackpot nu trebuie scăpată de sub atenţie.

Aceste premii vin după obţinerea unui câştig oarecare şi se activează aleatoriu, aşa că de ce să nu îţi măreşti şansele de reuşită? În fond, grijă pentru sloturile online exact asta înseamnă, să ştii să le alegi pe cele mai bune şi să le eviţi pe cele mai costisitoare.

 

Nu juca sloturi bazate pe proprietăţi intelectuale faimoase

În lista de sloturi disponibile în orice cazino vei întâlni o mulţime de teme care mai de care mai atrăgătoare. Sunt în trend sloturile cu fructe, cele care aduc o mulţime de speciale dar mai ales cele care au ataşate şi un jackpot impresionant.

Dar în ultima vreme constatăm că se încearcă promovarea şi jocurilor inspirate din filme sau seriale celebre. Poate cel mai celebru asemenea slot este Sex and the City, inspirat în mod evident din serialul cu acelaşi nume care făcea furori până acum ceva vreme.

Dar acest exemplu nu este unic, vei găsi sloturi muzicale unde sunt prezente pe role trupe celebre sau ecranizări de filme la fel de celebre. Dar ceea ce este comun tuturor acestor jocuri este faptul că producătorii plătesc taxe uriaşe pe proprietatea intelectuală.

Şi acest lucru se reflectă fără discuţie în caracteristicile de plată pe care acestea le oferă. Vei constata că ai un RTP mai mic decât la celelalte jocuri şi că volatilitatea acestora este una mai mare decât de obicei.

Pentru tine acest lucru înseamnă mulţi bani cheltuiţi şi puţine şanse de reuşită financiară. În cazul în care eşti un fan înfocat al acestor teme gândeşte-te de 2 ori înainte de a iniţia prima rotire, pentru că aceste jocuri nu fac altceva decât să îţi afecteze serios bugetul tău de joc.

Concluzie

Alegerea unui joc ca la aparate bun nu se face la întâmplare ci numai după o atentă muncă de cercetare. Fi atent deci la caracteristica de denominare, selectează cu atenţie sloturile online şi evită-le pe cele costisitoare. Nu înseamnă că ai şi garanţia succesului dar în mod cert că vei avea şanse reale de câştig. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.