Black Friday 2022. Când începe Black Friday 2022 la Emag, Flanco și Fashion Days

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 10 nov 2022, 16:46

Black Friday 2022 începe pe 11 noiembrie

Sursa: PixaBay

Black Friday 2022 este ziua cu cele mai multe reduceri din an. Iată când începe Black Friday 2022 la Emag, Flanco și Fashion Days.

Black Friday 2022 este cea mai așteptată zi din an de către pasionații de cumpărături. Este momentul în care pot cumpăra articolele pe care și le doresc la prețuri promoționale, având în vedere că majoritatea magazinelor oferă reduceri importante. 

Reduceri la Flanco de Black Friday 2022. Până când sunt valabile prețurile promoționale? 

Chiar dacă Black Friday se referă la o singură zi cu reduceri colosale, magazinele din România au decis să extindă această perioadă.

Astfel, în anul 2022, Black Friday a început pe Flanco.ro pe data de 21 octombrie și se va încheia pe 30 noiembrie 2022. Astfel, este vorba despre 6 săptămâni de reduceri, o perioadă de timp mai mare decât în anii trecuți. Produsele comandate de Black Friday 2022 pot fi ridicate din magazine, din locațiile EasyBox, dar pot fi livrate și acasă. 

Flanco a anunțat că a pregătit reduceri de preț la produsele din toate categoriile, iar pentru retur, clienții au la dispoziție 45 de zile și restituirea banilor instant în magazine.

Citeste si: Black Friday 2022 a început la Flanco. Când începe Black Friday la eMAG și Notino și ce reduceri oferă anul acesta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când începe Black Friday 2022 la eMAG?  

eMAG.ro  este un alt magazin care și-a anunțat participarea la Black Friday 2022. În aceste magazine, reducerile se vor aplica doar pe data de 11 noiembrie 2022. Ora la care va începe Black Friday 2022 pe eMAG nu a fost dezvăluită, însă ținând cont de anii trecuți, este posibil ca prețurile promoționale să fie afișate la primele ore ale dimineții.

În 2021, reducerile au început la 7:25, iar pentru a prinde cele mai bune oferte, cumpărătorii sunt sfătuiți să instaleze aplicația retailerului și să activeze notificările. 

Black Friday 2022 pe Fashion Days. Când încep reducerile? 

Pentru pasionații de modă, FashionDays.ro a anunțat că Black Friday 2022 va avea loc pe data de 7 noiembrie. Sunt pregătite oferte pentru piesele vestimentare, încălțăminte și accesorii, fiind peste 2 milioane de produse în stoc.

Cei care au instalată pe telefon aplicația magazinului online și au activate notificările vor primi o alertă imediat ce se va da startul reducerilor.

Black Friday 2022, ziua cu cele mai mari reduceri din an 

În fiecare an, de Black Friday prețurile scad la majoritatea articolelor, astfel că magazinele participante oferă prețuri promoționale, unele dintre articole fiind reduse chiar la jumătate.

Deși Black Friday începe, în mod oficial, pe data de 11 noiembrie, unele magazine prelungesc perioada de reduceri, astfel că fie încep mai devreme campania, fie decid ca reducerile să se aplice pentru o perioadă mai lungă de timp.  

Black Friday se organizează și în România de mai mulți ani, fiind un eveniment împrumutat din SUA. Acolo, ziua cu cele mai multe reduceri din an pică de fiecare dată după Ziua Recunoștinței și deschide, în mod oficial, sezonul de cumpărături de Crăciun. 

Acest termen nu a fost ales întâmplător, Black Friday a fost folosit pentru prima oară în Philadelphia pentru a descrie blocajele care apăreau în trafic în prima zi de vineri de după Ziua Recunoștinței.

Citeste si: Black Friday 2022. Ce semnificație are numele zilei cu cele mai mari reduceri din an

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.