Incredibil unde a fost găsită Soleda Cozac, adolescenta în vârstă de 16 ani din Cluj, care dispăruse de două zile

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 aug 2023, 02:35

Incredibil unde a fost găsită Soleda Cozac, adolescenta în vârstă de 16 ani din Cluj, care dispăruse de două zile

Sursa: Facebook Soleda Cozac

Soleda Cozac, o fată în vârstă de 16 ani din localitatea Cămărașu, Cluj, a fost dată dispărută sâmbătă. În jurul orei 17.00, a plecat și nu s-a mai întors.

Soleda Cozac, o fată în vârstă de 16 ani care a dispărut timp de două zile, din localitatea Cămărașu, județul Cluj, a fost dată dispărută în cursul zilei de sâmbătă. Poliția a fost anunțată că o minoră a plecat în jurul orei 17.00 și nu s-a mai întors, dar a fost găsită după ce a fost căutată timp de două zile.

Unde a fost găsită Soleda Cozac, după două zile de căutări

Familia adolescentei în vârstă de 16 ani a anunțat poliția cu privire la dispariția fetei, iar agenții au transmis de urgență un mesaj, a doua zi, solicitând ajutorul tuturor celor care dețin orice informație care îi poate ajuta să o găsească pe Soleda Cozac.

Citeste si: Doi români au dispărut fără urmă de o săptămână, în Germania. Au plecat la o petrecere și nu s-au mai întors

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La data de 29 octombrie a.c. polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la faptul că minora COZAC SOLEDA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 17.00 din locuința situată în localitatea Cămărașu, județul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit”, se menționează în comunicatul transmis de IPJ Cluj.

Soleda Cozac a fost găsită în alt județ, după două zile de căutări

Polițiștii din Cluj s-au sesizat și s-au grăbit să o găsească pe adolescenta în vârstă de 16 ani. În cursul dimineții de luni, polițiștii au anunțat că Soleda Cozac a fost găsită în alt județ, în cursul serii de ieri.

Citeste si: Doliu în lumea manelelor. Un tânăr cântăreț a fost răpus de o boală necruțătoare! Lăutarii își strigă suferința în mediul online! „Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit s-a stins mult prea devreme”

„În urma activităților investigativ-operative minora a fost depistată în cursul serii de ieri 30 octombrie a.c., pe raza municipiului Bistrița. Pe timpul plecării aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, se menționează în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii au mulțumit instituțiilor și persoanelor care i-au ajutat s-o găsească pe adolescentă, după apelul de ajutor lansat duminică, relatează cancan.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.